perjantai 15. huhtikuuta 2011

Jesse McCartney Finland hakee apulaista?

Sinulla on tilaisuus hakea apulaiseksi Jesse McCartney Finland sivustoon. Ylläpitäjällä on piukat paikat ja ei ehdi kirjoittelemaan ja kääntämään tekstiä. Olisi mukavaa saada jonkun apulainen jonka osaa kaikkea kieliä esimerkiksi kääntää tekstejä.

Kääntämisessä menee aikaa ja miettimistä niin se on todella vaikeaa, kun sen ihminen tietää… Älkää huolistukko että ylläpitäjä on tekemässä ja suunnittelee päivityksiä jotain erityistä.

Saa olla enemmän kiinnostuneita henkilöitä mutta jos jaksaa kääntää tekstejä.

Kopioi, täydennä hakemus minulle niin lähetä se minulle sähköpostissa! Hakuaika: 16.4.- 30.6.2011 klo: 20.00 viimeistään.
---------------------------------------------------------------------
(*)Pakollinen

*Lempinimi:
*Sukupuoli:
*E-mail:
*Ikä:
*Miksi sinä voit olla apulainen?

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Fanisivusto menee historiaan!

2000 kävijää on mennyt rikki. Voi että, miten voisin kertoa teille että eli fanisivusto on pikku hiljaa historiaa ja tukiryhmä sivusto on tulossa, tukee Jesse McCartney faneja jonka voisi pysyä samassa raiteella  ja saada myös tuoreita uutisia, kuvia, musiikkivideoita, haastatteluita, päivityksiä, kilpailuja, ajankohtaisia asioita, mielipiteitä, muoti/tyyliä, ja musiikkia.

Jesse McCartney Finland (Blogspot) tukee antaa neuvoa ja todella paljon uutta asioita jotka fanit eivät tiedä. Olkaa tarkkana että tieto-kilpailuja voi tulla ihan koska vaan. Fanit saa antaa ideoita, toiveita ja  kehittäminen yhteisöön muille ihmisille ja sivustoon.  Jesse McCartney ei koskaan unohda teitä kaikkia jonka hän rakastaa ja ihailee jotka ihaillee ja ostaa hänen levyjään.
Saatte unhottaa ”fanisivu” kokonaan niin kirjoittakaa ”Tukiryhmä sivusto”. Jos haluaa yhteistyöhön tai kumppaniksi niin ilmoittaudu heti!

Ulkoasu on kevään merkki.

Onko komea sivustomme?
Viikonloppuna sai uuden ulkoasun ja raikkaan värin keväiseen. Tämä tuli fanin toiveiden mukaan ja haluan kiitää ja toiveita saa sanoa ja kertoa sen mikä voisi hyvä väri?..
Olen itse miettinyt koko ajan ja se toteutui kun rakentaa ja muokkaa hieman värejä, olen tyytyväinen että tuli sivustoon valoa ja kevättä on rinnassa.

Mitä olet mieltä ulkoasusta?

Syntymäpäivä kuvia.

 Eli Jesse McCartney täytti vuosia 24 vuotta  ja onnea hänelle! Kuvia on ilmeisesti otettu Drai’s Hollywood:sta, Jessen tyttöystävä on messissä mukana ja ei näytä iloiselta kuvassa. Kavereita oli paikalla juhlimassa Jesse McCartney syntäreitään, juomaan vahvaa joutavia ja kakkua voi saada.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Onko JMacDaily.com ja JMPT mennyt liian pitkälle?

Mietityttää kovasti, kun miten ihmeensä voi ottaa yhteytä Jesse McCartney ja Manageriin. Sen minä tiedän että Jesse McCartney ei saa ottaa yhteyttä tai jotain, JMacDaily.com ja JMPT on faneja , ne saamari valehtelee vielä  We can not personally contact Jesse McCartney"Emme voi henkilökohtaisesti yhteyttä Jesse McCartney" Jos he kertoo rehellisesti  sanoa tai kertoa kaikille ”nyt olemme yhteydessä Jesse McCartney”.  
Jesse McCartney Finland on tukiryhmä myös eikä fanisivusto, haluisin huomauttaa kaikille että älkää leimatko ”Fanisivusto”-nimeä.
JMacDaily.com ja JMPT on mennyt liian pitkälle ja en halua haastaa riitaa siitä, että miten he on ottanut yhteyttä Jesse:n? Miettikää sitä.
Siinä on joku raja jonka voi ottaa yhteyttä ja mikä voisi olla??Siinä menee ikä ja terveys kun miettii.
Oletko yhtään huomannut?

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Onko Jesse McCartney X-Factor-Tuomari?

Ymmärsinkö minä oikein?? On se mukavaa että Jesse McCartney on ammattilainen laulaja ja haluaisin nähdä hänen tuomareina ja muut on samaa mieltä.

Julianne Hough ja Jesse McCartney  joka nimet on liitetty rooliin X-Factor USA tuomaroimaan...
Jesse McCartney on kirjoittanut Leona Lewisille joka voitti X-Factor-kilpailun joka on ollut hitti "Bleeding Love".
Lue lisää:
X FACTOR USA nähdään Subilla syksyllä 2011. Tarkempi esitysaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

JMacDaily.com on tehnyt Jesselle syntymäpäivä projektin "Lehden"...

JMacDaily.com ja JMPT on tehnyt yhteistyötä joka on itse asiassa "Epäreilua suomalaisten" kohtaan tai mitä olet mieltä??

En oikeasti ymmärrä sitä että, miksei suomalaiset Jesse McCartney fanit ole osallistunut tälläiseen hommaan? Olen pyytänyt mutta ei ole tullut yhtään sähköpostia, joista on aiheena Jesse McCartney Syntymäpäivä Projekti!!

Jotkut ajattelee "joo, en minä halua osallistua"., "En jaksa tehdä"., "Tämä on huijausta" jne...

Voi teitä! Minulla on mieli varistaa teidän aivoa ja järkeä tai kokonaan. Olkaa aktiivisia mitä kirjoitan tänne blogiin ja te luette niin miettikää.

Lupaatteko muistamaan ensi vuonna kun Jesse täyttää vuosia 25 vuotta niin lähettäkää kuvia, omia piirustuksia, taiteita jne?... Voin tehdä lehden ja rakentaa sen kokonaisuuden ja tarvitsen teitä, muistakaa lähettää sähköpostissa!...(Saa olla ajoissa).

Katso mallia ja mietti: