lauantai 26. helmikuuta 2011

Tarvitsemme yli 25 fania facebookiin mutta oletko sinä?

Kaikki mukaan Jesse McCartney Finland Blogspot-Facebookiin mutta jos et ole meidän listassa niin suosittelen sinua liittymään mukaan faniksemme tai seuraajaksi.
Kutsu myös kaverisi mukaan jos sinulla on pokkaa? Facebookissa voit seurata uutisia, kuvia, videoita, kilpailuita, ajankohtaisia uutisia ja asioita, musiikkivideoita ja kaikkea miltä maan välillä kerrotaan.
Tuemme teitä ja Jesse McCartneyta tietysti niin emme koskaan hylkää ketään ulkopuolelle.
Jesse McCartney rakastaa teitä ja haluaa myös teidän rakastavan häntä mutta tietysti fanitammaan uutta musiikkiaan, äänestä häntä ja ostakaa Have It All-albumi kun se tulee kauppoihin.

TYKKÄÄ !!!! Jos et tykkää niin emme rakastamme teitä....

perjantai 25. helmikuuta 2011

Uusi Ulkoasu vaihdettu


25.02.2011 on vaihdettu uusi ulkoasu ja kuva, olen todella iloinen ja haluan piristää teitä kaikkia mutta vaihtelu virkistää kaikkia ja itseäni.
Ajattelin tästä asiasta että jos voisin vaihtaa ulkoasuja ja kuvan sivustoon niin ei tule huonoja kommentteja.
Voi toki kommentoida ja kertoa oman mielipiteen ulkoasusta mutta toivoa voi lähettää niin sitä en kiellä koskaan. Fanitaiteita voi toki lähettää esim. Taustakuvia, Avataria, Iconia, Bannereita, kumppani, yhteistyö ja kiitos-kuvia tai tekstejä.
Kumppaniksi ja yhteistyöksi voi toki tulla jos sinulla on oma blogi ja fanisivusto niin voit pyytää=) Kaikki mahtuu mukaan!

torstai 24. helmikuuta 2011

Pittshurghiin

Ridin' thru Pittsburgh - Jesse McCartney
Jesse McCartney laittoi Twitteriin kuvan sillasta, kuvassa näyttää että on kylmää ja lumisesta vaikuttaa. Pittshurghissa tehdään elokuvia tai tv-sarjoja esim. Locke & Key joka on piirrossarja jonka voi nähdä FOX-kanavalla.