lauantai 5. helmikuuta 2011

Jesse saa tv-ohjelman

Jesse McCartney näyttää todella tehdä nimensä toimivan koko maailmassa!

Näyttelijä/ Laulaja / kuumin Jesse McCartney on laskeutunut merkittävää rooliin Foxin uuden ohjantua Locke & Key.
Ohjelma perustuu Joe Hillin ja Nina Locke sarjakuvaa ja hänen kolmen lastaam, jotka palaavat Massachusetts kotiin jonka Ninan aviomies murhataan, kun he ovat "häiritty on paha yleissä,joka on päättänyt pitää perheen panttivangiksi tavalla tai toisella kunnes se saa mitä se haluaa."

Uusi kuva Jesseltä:)

Todella komea kuva Jessestä ja tosi rento asento.
Kysyisin teiltä mitä mieltä olet kuvastaan?

torstai 3. helmikuuta 2011

Me haluamme Jesse McCartney tulisi Suomeen!

Kuulkaa Jesse McCartney fanit!
Tiedän että haluamme Jesse McCartney Suomeen, jos hän tulee syksyllä tai kevällä mutta siitä en ole varma asiasta. Voin toki kysyy Jessen Managerilta eli Sherry Kondor ja tietysti albumista? Luulisin Jesse McCartney viettää vapaa päiviä ennen albumin ilmestyessään. Kyllä, Jesse tulee kun kerkiää keikkailemaan Europaankin.
On tehty facebookiin Jesse McCartney Suomeen jonka voi liityä mukaan ja kommentoida omia mielipiteitä.

 Jesse McCartney Suomeen on tarkoitettu vain suomalaisille voi toki olla virolaisille, siksi nimeksi tuli meidän sivustoon Jesse McCartney Finland. Monet laittanut saman mallin Finland perään, se oli minun ideani ja ulkomaiset eivät ymmärä mikä on Suomi tai Finland?
Wikipedia eli Finland (englanniksi).
Moni ulkomaiset artistit ja näyttelijät puhuu hieman Suomea, ne ovat katsoneet suomalaisia tv-sarjoja ja tietokirjoja.


ME RAKASTAMME JESSE MCCARTNEY:TA!

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Twitteri kuva

Jesse on laittanut kuvan Twitteriin 5 tuntia sitten.

On set for my new fragrance Wanted -Jesse McCartney
- Luulisin Jesse McCartney Wanted-hajuvesi mainos. Se olisi hieno nähdä sen mainoksen mutta hajuvedestä en ole löytänyt ja en viitsinyt kysyä joltain henkilökunnalta mutta tiedän mitä he vastaa. Kuvassa huomaa että on naisia ja punainen matto tietysti punaiset verhot.

tiistai 1. helmikuuta 2011

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Yhden kyselyn tulokset!

Oletko osallistunut Jesse McCartney Finaland Blogspot- Kilpailuun?21.8.2010 laitoin blogiin kilpailun jossa oli kymmenen kysymystä. Nyt alan ihmettelemään miksi ei kukaa halua osallistua kilpailuun, en tiedä oliko hieman vaikeita kysymyksiä??? Tällä vuonna en pidä kilpailuita jos ette halua osallistua mutta se on silti VAROITUS TEILLE!

Kahden kyselyn tulokset ovat saapuneet!

Haluatko että Jesse McCartney tulisi Suomeen?Jesse McCartney faneille on todella helppo kysymys, yli tuhat Jesse McCartney faneja haluaa Jessen Suomeen. Moni artisti on kehunut Suomea todella ystävällisesti, heidän rakastavia faneihinsa,hyvät maisemmat, hyvät ruuat, naisia tietysti diskoissa tai baareissa… Olisi mukavaa saada Jesse McCartney Suomeen? Saisi fanitapailuakin tai nimmareita…
Toivottaan että jos hän tulisi käymään vetämässä keikan.


Haluatko ensi vuonna Joulukalenterin?Nyt tuli jättipotti! Olette ihania ihmisiä jotka haluaa Joulukalenteri 2011. Tammikuusta olen hieman suunnittelut mitä joulukalenterissa voisi laittaa? Annan teille 10 pistetä jotka ovat vastanneet kyselyyn Kyllä.

Jesse McCartney tarvitsee sinua!

Jesse tarvitsee juuri sinua!Anna hänelle pisteitä Täältä.

Jesse McCartney on shoppailemassa

20.1.2011 Jesse McCartney on nähty The Grove Eteläisessä Holliwoodilla shoppailemassa naisen tai "ystävän" kanssa. En usko että Jessellä on tyttöystävää mutta saa olla kavereihin olla yhteydessä jos joku ei ymmärrä sitäkään mutta paitsi juoru-lehdet.