lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi Ulkoasu vaihdettu.

1.1.2011 Muuttui ulkoasu ja kuva, on tullut meidän shoppi sivupalkkeihin jos te olette huomaaneet. Niin nyt voi äänestää mitä olet mieltä uudesta ulkoasustaan? Mutta siellä on Jouluaiheinen kysely jonka voi toki äänestää.
Minusta se on hyvältä näyttää ulkoasu joka sopii kuvaan ja se on todella hyvä asia mutta nyt sinä päätät joka johtaa mielipiteisiin.

Sivupalkkeissa on enemmän kyselyitä niin voi vastailla rauhassa ja rehellisesti!Kyselyitä on todella paljon. Näitä voit mennä äänestämään esim.->(jossa on kuvassa).

perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

happy new year Pictures, Images and Photos
Hyvää Uutta Vuotta lukijoille ja muistakaa juhlia tietysti Jesse McCartney juhlii myös Uutta Vuotta.
Have It All-albumi ilmestyy tammikuussa näin tietojen mukaan, jos joku on varannut kyseisen levyn niin ole tyytyväinen.

Taustasivu muuttuu huomenna ja olkaa tarkkana.

- Jesse McCartney Finland Blogspot

Uuden vuoden 2011 netti-tv (Ulkomailta)

torstai 30. joulukuuta 2010

Kyselyn Tulokset:

Jesse McCartney-foorumi
Tämä tuli yllätyksenä, Jesse McCartney-foorumia on mainostettu meidän sivuamme ja sivupalkissa on Foorumi ja vieraskirja niin muistakaa mennä katsomassa foorumia jos tuntuu siltä että haluatte rekisteröidä.

Kukapa voi olla joista 5 kertoo olevansa ei ole koskaan rekisteröidyt Jesse McCartney- foorumiin?? Ne voisi rekisteröidä foorumiin jos heitä ei ole listalla.

Saa toki mainostaa, sitä en kiellä esimerkiksi näille: keskustelu-palstoissa, Facebookissa, Myspacessa, muissa foorumeissa, jne… Se olisi ystävällistä ja autatte Jesse McCartney- foorumia. Miehet voi toki osallistua ja naiset myös, jos ei ole kuunnellut Jesseä ja ei tunne hyvin niin voi tulla keskustelemaan musiikista, elokuvista, yleistä keskusteluista ja tv-sarjoista…

Oletko Koskaan rekisteröidyt Jesse McCartney-foorumiin?
En. 5 ääntä (100%)
Kyllä. 0 ääntä (0%)
En muista. 0 ääntä(0%)

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Jesse McCartney joululahja ostoksilla.

Kuvasta näkyy, Jesse etsii joululahjoja eli korkokenkiä sitä paitsi omalle pikkusiskolleen Lealle tai äidilleen mutta sitä ei tiedetä… 
Jesse juttelee puhelimessa ehkä kavereitten kanssa hiukan kuulumisia ja tekstaillee.
Twitteristä: