lauantai 4. joulukuuta 2010

Mitä et voi tietää Jesse McCartney:sta?

Teen.com teki 21 kysymyksiä jonka et tiedä Jessestä, jonka Jesse vastaili kysymyksiin suoraan sanojen. Itsekin vähän repesin hänen vastauksiin, on todella hyviä vastauksia vai eikö? Katso video heti jos tuntuu siltä haluat kuulla koko jutun.

Tässä on kysymykset ovat jonka Jesse voi vastailla:
1. Favourite songs to shake Your Booty to?
2. Musical Inspiration?
3. Album In 3 Words?
 4. New Celebrity Crush?
5. Embarrassing on Stage Moment?
6. Pre-Show Warmup?
7. Your Dream Artist To Work With?
8. Favourite Song To Sing In The Shower?
9. Friday Night Favourite?
10. Favourite Band?
11. Favourite Snack Food?
12. Favourite Line From One Of Your Songs?
13. Guilty Pleasure?
14. Favourite On Stage Moment?
15. Writing Or Performing
16. Rock n Roll or R&B
17. Acoustic or Electric
18. Acting or Singing
19. America Dream or Exotic Escape
20. Edge Of your Seat Drama or Laugh 'Till It Hurts Comedy
21. Girl Next Door or Hottie Down The Hall

perjantai 3. joulukuuta 2010

Ehdota Jesse McCartney-fanisivua!!!

Nyt on sinulla tilaisuus ehdottaa kategoriaan Jesse McCartney-fanisivustoa The Voice & Suomen Webawards 2010-kilpailuun?

Se olisi kunnia jos joku tai kaikki ehdottaisi kategoriaan parhaaksi fanisivustoksi.
Lopulliset kategoriat ja ehdokkaat julkaistaan 13.12.2010


Eniten ääniä saaneet julkistetaan ja voittajat palkitaan Web Awards -radiolähetyksessä Voicella 12.1.2011.

Lue säännöt tästä.
Lähetä ehdokkaita tai ehdota kategoriaan tästä.

MUISTA EHDOTTAA MEITÄ!
P.S.Valitettavasti ulkomaiset eivät voi osallistua mutta paitsi suomalaiset saa osallistua.

Have It All-albumista voisin kertoa.

Jos odotat innolla Jesse McCartney neljännen albumin niin se tulee 28.12.2010 myyntiin myös nettikaupoihin ja liikeisiin.

Huomasin cdon.fi-sivulla on Jesse McCartney "Have It All" -albumin nimi listassa, muistakaa seurata sitä ja voin toki ilmoittaa teille jos sopii teille jos teillä jokaisessa ei ole facebookii tai twitteriä.

Kiitos paljon että joku kysyy minulta koska on tulossa Suomeen tai Eurooppaan? Niin ehkä tammikuussa voi tulla mutta se voi vähän kestää tulla.

torstai 2. joulukuuta 2010

Jessemac.com sivusto on vaihtunut tausta.

Kuulin huhua että Jessemac.com sivusta on vaihtunut taustan, siellä on valokuva galleria jonka voit tykkää tai tallentaa omalle koneillesi joko asentaa taustakuvaksi oman suosikin.Todella hyvät sivut ja "Have It All"-albumin kansi tullut taustakuvana.Minä suosittelen teille katsomaan ja ihastumaan sitä toki voit seurata Jesse McCartney Twitterin tapahtumaa.

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Wonderwall MSN haastatteli Jesse McCartney:ta Twitterissä...

Eilen,30.11.2010 Wonderwall MSN haastatteli Jesse McCartney:ta Twitterin “Twitterview” haastatteluita peräsään ja Jesse otti kuvan.

Wonderwall MSN:Oletko valmis aloittamaan tämä haastatteluun?
Jesse: Kyllä olen!
Wonderwall MSN:Makeeta!Eli uusi levy on mahtava!Mitä kuuntelet juuri kun olet levytämässä?
Jesse: Olen aina innostunut kuunelut vanhempia musiikki.Vanhaa Stevie Wonderin albumiia,Michael Jacksonia ja Prince kappaleiltaan.
Wonderwall MSN: Voit ehdottomasti kuulla sen sinun äänen.Albumin on nimeltää "Have It All"- eikä mitään "Having It All" todella merkitsee sinulle?
Jesse: Se on varmasti suhteellisesti käsite,mutta minulle,minusta tuntuu että on lähes kaikkea voisi haluta.Onnistunut elämään musiikkiurastaan.
Wonderwall MSN: Kuulostaa sinulla on ne kaikki!Rakastan ensimmäiseen biisiin "Shake."Kirjoitatko mistä tähänsä erityisesti tyttöjä?
Jesse: En,kaudesta ketään erityistä,Mutta sitä voidaan soveltaa useissa suhteiseen olen ollut!Haha!Se oli todellakin hauskaa aikaa studiossa.
Wonderwall MSN: Haha,hyvin mitä yhden asia todella toivoivotta ymmärtäkseen naisia?
Jesse: Kaikki!

maanantai 29. marraskuuta 2010

Muistoja:)


Jos te muistatte silloin 2008-2010 välisen Jesse McCartney uutisia, videoita, haastatteluita ja kilpailuita. Pakko sanoa teille kun seuraatte niin haluan kiitää teitä tai jotka ovat seuranneet uutisia tietysti Jesse McCartney:ta ja on mieli halata 1000 ihmistä.
Täytyy sanoa että tämä sivusto muuttuu pikku hiljaa ja ideoita tulee lisätä,jos sinullakin on jotain ideaa tänne sivustoon jonka voisit kehittää tai antaa ideoita niin minä totteutan teidän toiveet ja haaveet mutta en todella halua kieltää sitä että toivotte tai jotain muuta?

Syksyllä muistaakseni tuli tyyli/muoti arvostelua ja mielipiteitä jos joku on huomannut koko jutun niin jos oma poikaystäväsi voisi pukeutua "Jesse McCartney:ksi" niin kannattaa ottaa ideoita tai jotain hyötyä juhliin, bileisiin ja minne vaan. Voi toki ottaa Jessen hiustyylistääkin jos on lyhin tukka niin paitsi pojilla tai tytöilläkin voi olla...