perjantai 24. syyskuuta 2010

TV Show Girliciousin kanssa

Photobucket
Amerikan tyttöbändi Girlicious twitterissa kertoo:
"Taping a tv show In the US this weekend with Jesse McCartney! Details soon!"
Saa nähdä mitä Jesse pärjää kolmen tyttöjen kanssa...
Girlicious musiikkivideo Maniac on todella toimiva biisi,minun mielestäni. Jos te muistatte silloin Suomessa tuli sellainen ohjelma jossa haetaan Girliciousiin. Robin Antin luotsi Girlicious ja The Pussicat Dollsin.
Tässä on Girlicious-Maniac musavideo:

Voi mennä katsomassafanisivua girlicious-station.com
Virallinen Girlicious-sivusto ja Wikipedia

Haastattelu

Kuuntele:
Eli Jessen albumi on tulossa 2011.

torstai 23. syyskuuta 2010

Shake-biisi on iTunessa.

Photobucket
Jos haluat ostaa ja kuunnella Shake-nimisestä biiseistä niin Käy katsomassa "Shake"-biisiä iTunessa.
Toivottavasti teillä on iTunes soitin joka voit ladata ilmaiseksi omalle konellesi käy tässä.
Albumi vähän on kesken ja olkaa kärsivällisiä!

Shake-biisi maksaa dollareissa 1,29$ euroissa 97,12€ "luulisin"...

Jesse McCartney haluaa sinun luokse

Jesse McCartney on Philly Torstai, 14.10  hän haluaa pysähtyä ja nähdä teitä aivan erityinen, henkilökohtaisen käynin.


Anna verkossa mahdollisuus Jesse voi tulla käymään töissä, koulussa tai missä satut olemaan. Hän pysähtyä ja sanoa hei, ottaa kuvia sinusta ja ehkä jopa laulaa sinulle laulun!

Tuonut sinulle ystävämme Disney / Hollywood Records


Lähde:JMacDaily

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Me autamme Ilmastonmuutoksen vähentämiksi!


Photobucket
Jesse McCartney Finland Blogspot haluaa
auttaa ilmastonmuutoksen vähentämiksi!
Jos on mieli ostaa kangaskanssin sähköpostin kautta tai facebookin kautta? Saat itse päättää asiasta mutta siinä ei ole kiire.Kangaskasseja on valitettavsti kolme,kangaskassi on todella kätevä kauppakassina ja kestää todella pitkään. 100% puuvillaa.
"Kangaskassit valmistetaan useimmiten puuvillasta. Kangaskassit ovat erittäin kestäviä ja suosittuja kasseja. Kangaskassit kestävät käytössä kutakuinkin yhtä pitkään kuin kuitukangaskassit, mutta ovat hieman kuitukangaskasseja arvokkaampia.Kestokassina kangaskassi on pitkään ollut kuluttajien ykkösvalinta, muta kuitukassit ovat pikkuhiljaa syrjäyttämässä kangaskassit niiden ekologisemman valmistustavan vuoksi.Kangaskassi on oiva kestokassi, jos haluat tehdä asiakkaihisi vaikutelman korkealaatuisista tuotteista tai palveluista." Lähde: kassikeskus.

On sellaisia kasseja jotka on tehnyt Biokasseja jonka voit kysyä myyjän kassalta. Haluatko auttaa ilmastonmuutoksen vähentämiksi?Kyllä vai ei ja miksi?...

maanantai 20. syyskuuta 2010

Jesse McCartney Finland Blogspot vaihtoi väriä ulkoasuun.

Moi!
Hieman tein muutosta ulkoasuun vähän oranssiksi ja syksyksi voisi sanoa ja vähän keltaista ja valkoista ja kokonaan mustaa ja harmaa mutta välillä tuntuu se näyttää oikeasti mitä syksyyn kuuluu esim.pimenee,aurinko vähän paistaa,puun lehdet putoilee maahan.
On tehty remonttia A:sta Ö:hön-osiosta jonka olen tehnyt itse ja siinä oli todella vaikeaa miettiä Jessestä selllaisia asioita ja seuraavaksi on asia mitä ette tiedä-osio on remonttissa tällä hetkellä!...

Jesseltä tulee Shake-biisi 21.9 radiolle mutta en ole varma tuleeko single tänne Suomeen.Toivottavasti Jessen albumi on tulossa mutta koska,pikku linnut vähän lauleskeli että albumi on tulossa varmaan ensi vuonna??En tiedä pitääkö se paikkaansa mutta älkää otatko stressiä tähän syksyyn.