lauantai 20. maaliskuuta 2010

Alvin ja Pikkuoravat on äänestyksessä.


Äänestä omasi suosikkisi voittoon siellä on Alvin ja Pikkuoravat jonka voisi äännestää, mutta siellä ei ole artistia Jesse McCartney:ta. Kyllä minä äänestin Alvin ja Pikkuoravia ja muita artisteita ja bändiä ja kaikea.
Äänestys on tässä

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Jesse saa hänen nyyttiä takaisin

Jos naiset eivät jo korvien myöten ja Jesse McCartney,nyt hän on heille toinen syy pyörtyä.Pop-tähti aikoo vietellä naispuolisia ihalijoita jälleen,hänen seuraava albumiaan.
"Forever" "Laulaja on ollut studiossa äänittämässä hänen neljäs LP-tuottaja-lauluntekijä Sean Garrett,jonka hän aikaisemin työskenteli vuodesta 2008 Departure,kuten single How Do You Sleep?" Teen kolmen nivelet Jessen uuden albumiaa ja saimme todella,todella hyvää paskaa jo, "Garrett kertoo Rap-Up.comille. "Olen todella innoissaani siitä."

22-vuotiaan sydämentykytys on kehittynyt enemmän R&B-ääni, koska hänen soolo debyytti kuusi vuotta sitten. "Hän kasvaa tätä äänivelyään..Uskon,mitä hienoa Jesse McCartney on,että hän varmasti on hyvä ääni", sanoo Garrett.

"hän voi todella tehdä mitä hän haluaa tehdä,jos hän on vain tuottaa hyvin,sillä hän on poikkeuksellinen ääni ja hän on valmis todellakin tulla omaan tämän albumiin. Jos tämä vielä keskittyä,hän on ehdottomasti voittaja."

Vaikka hänellä ei ole mitään ongelmia,kun kyse on eri sukupuolta olevaa,hitmaker auttoivat hyvä miehen nostakseen peliään. "Annoin hänelle joitakin nyyttiä ei kornia nyytti paskaa. Halusin antaa hänelle todellista laulua,mutta myös antaa hänelle joitakin paskaa,että on todellista nyyttiä siihen. Tytöt ovat kuin,"Hitto,minun täytyy kutsua Jessen. Hän on joku tarvitsen elämääni." Eikä pelkästään kornia pop näkökulmasta Mr.Cool kappaleen,mutta enemmän kuin,"hitto,minun täytyy nähdä jätkän."

Fanit näkee paljon enemmän Jesse McCartney,kun hankkeen laskee myöhemmin tänä vuonna.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

shopissa on blogspot myynti

Hyviä Uutisia myös teille jotka ovat tykkäneet tästä paikkasta.
Olemme nyt kehitämässä teille shoppiin vaatteita ja tavaroita joka
liityy myös tähän sivustoon ja myös Jesseen.

Suosittelen teille ostamaan kangaskasseja!!!