keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Tärkeä Tietoa


Tämä sivu käsittelee Jesse McCartney,se ei liity että olemme yhteydessä mutta jos tulee.Jesse McCartney on Tukiryhmä sivusto jonka tähden että fanit haluaa tuorita uutisia ja juoruja tosi paljon mutta sehän riippuu kuinka moni tietää asiasta.

Kuvien,videoitten,haastatteluita ja kaikkailua jonka on tullut tosi paljon kun kerkiää etsiä sellaisia jonka fanit haluaa nähdä oikeasti.Mutta uutisia turpoaa sivustoilla ja Jessestä tietoa tulee välillä,tietysti se on todella nopea toimintaa kun hakee,suomentaa ja liitää blogiin.

Jos tulee sellaisia kysymystä/Ongelmia/vinkin meille niin voi kirjoittaa ja ota yhteys osoitteeseen: mccartjesse@gmail.com

Tietoa Sivusta


Tämä sivu avattiin 11. heinäkuuta 2008.
Koska Jesse McCartney-sivu on tosi monta eri kielellä esim. englanninkielinen,ranskankielinen, ruotsinkielinen, saksankielinen, japanikielinen, kiinankielellä, kreikankielellä ja jne...Niin miettisin jotain suomenkieltä tosi paljon kun meidän Suomessa on suurin pirtein rakastaa Jesseä niin voisin tehdä Tukiryhmä sivuston.
Miksi olen laittanut "Finland" koska se on suomalainen sivusto jossa kaikki voi lukea suomenkielistä tekstiä.Kaikki maailmassa rakastaa Jesse McCartney kun hän näyttelee Summerlandissa ja tekee uutta levyään.

Kuvat olen muokkailut PhotoFiltrillä ja Paint-ohjelmalla.