perjantai 9. lokakuuta 2009

McCartneyn uusi video "suoralta kädeltä"

Laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Jesse McCartney jutteli hänen uusi video "Body Language", jonka ominaisuudet T-Pain. McCartney kertoo PopEater että video - joka sisältää paljon takana-kohtauksia ja Tour materiaalia - "vain vahingossa tapahtunut."

"Se oli tämä todella hauskaa intiimi video", hän lisää. Jesse puhui myös, millaista oli työskennellä hip-hop-artisti, joka muuten hän haluaa tehdä yhteistyötä ja miten hän pysyy maadoitettu Hollywoodissa. Katso video ja lukea haastattelu

VIDEO ON TULOSSA

Kerro minulle videon Body Language. Se on eräänlainen aivan suoralta kädeltä. Se oli yksi niistä asioista, jotka vain sattumalta tapahtunut. [T-Pain ja minä] on Miami ja olemme työskennelleet kappaleen yhdessä. Toimme ... käsin, behind-the-scenes tyyppi videokamera ... vain tulla ampua meitä työskentelevät yhdessä studiossa, vain todella sellainen CAS [usal]. Ja se oli tämä todella hauskaa intiimi video, joka osoittaa, millaista on kulissien takana. Ja te tiedätte, meillä leikattu paljon tavaraa, paljon materiaalia, että olisin itse tiellä viime vuonna, Touring, jotka suorittavat tämän laulun suorana faneja. Kappaleen elää vain räjähtävät ja se tekee todella viihdyttävä video. Ja me vain eräänlainen esittää, että kaikki yhdessä ja se on vain montaasi on hauskaa bittiä.

Piditkö T-Pain kanssa?
T-Pain on luonnollisesti yksi suurimmista laulaja-lauluntekijöiden ... tänään. Hän on erittäin lahjakas ja on tiukasti kiinni siitä, mitä fanit haluavat kuulla.Mielestäni me kaksi yhdessä ... on hyvä yhteistyö ja [se] lopulta tulla todella hauskaa laulun vuoden 2009 loppuun.

Voit kuvata videon, koska behind-the-scenes-look. Mutta olet tehnyt enemmän perinteisen kerronnan musiikkivideoita samoin. Onko tyyli pidät?
Tarkoitan, tiedät, että on vaikea sanoa. Olemme menneet edestakaisin. Hän ja minä olemme puhuneet ammunta mikä on hieman enemmän muotoa, hoito sanoisin. Ja juuri tekemässä jotain hauskaa, mutta nyt fanit todella näyttävät ottavan tämän ... joten voimme vain on sillä selvä että tiedät, mikä on tavallaan mukavaa ja helppoa.

Olet työskennellyt T-Pain tämän laulun ja
Ludacris aiheesta "How Do You Sleep?" - Who's Next?
On todella vaikea sanoa, olen oikeastaan aina halunnut, varsinkin viimeisen vuoden tai näin, olen aina halunnut tehdä jotain
John Legend ja Alicia Keys, jotain vähän enemmän R & B, vähän enemmän sielukas ja se on kuin tavoite minun. Joten ehkä kuka tietää, ehkä seuraava albumi.

Olet nuori, menestynyt Hollywoodissa, mutta elämässäsi ei roiskua koko iltapäivälehtien. Miten pysyt perusteltu?
Nauraa. Minulla on hyvä perhe, hyvät ystävät, olen vain halunnut ajoissa. Pidän mitä teen, se on hauskaa, mitä teen. Olen melko vähän huoltoa. En oikeastaan tarvitse paljon, ja te tiedätte, olen oikeastaan kertoa teille totuuden, Olen nauttia elämästä juuri nyt, minulla on vain todella suuri tukijärjestelmästä ja uskomaton tiimi takanani. Olen tavallaan edessä tämän toiminnan ja siellä ... Kymmenet ihmiset työskentelevät takanani, jotta kaikki aikavälillä ja työ onnistui niin olen velkaa paljon se heille.

Kuten laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä, sinusta tuntuu painetta menestyä - kuten olette - kaikissa kolmessa?
Rehellisesti sanottuna en usko paljon paineita. Olen painostaa itseäni enemmän kuin mitään muuta ... kun ruvetaan tekemään levy ... tai suorittaa. En tunne paljon ulkopuolisesta paineesta.Yritän ei anna sen häiritä minua.