lauantai 19. syyskuuta 2009

JMPT Haastatteli Jesseä

1. "Sellaisia suunnitelmia" Jesse McCartney konsertti-DVD-Instrumentaali versio Lähtöpaikka: Täysi lataus? "
Konsertti HOB LA ampui Live Nation ja pitäisi tarjota iTunes-syyskuussa. Ei ole ollut mitään keskustelua instrumentaaliversiona Lähtöaika: ladata.

2.Onko tulossa musiikkivideo kehon kieli?
Ensimmäinen video on "kulissien takana Live suorituskyky materiaalia" of Body Language ja myöhemmin koko musiikkivideon T-Pain. Ammunta on viivästynyt, koska teen elokuvan juuri nyt.

3. Äskettäisessä konsertissa Sanoit menossa olevan studioon syksyllä, voimme odottaa albumin alkuvuodesta 2010?
Jälkeen lopetan "Varokaa Gonzo," Haluan mennä takaisin studioon. En tiedä, mitä julkaisupäivä on. Se riippuu siitä, kuinka kauan luova prosessi kestää. Mutta varmasti se tulee olemaan ensi vuonna.

4. Oletko koskaan miettinyt, tuottavat? Jos näin on, kuka haluaisit olla kiinnostunut työskentelemään?
Olisi kiva ottaa tuottavat ja työskentelevät joitakin suosikkini taiteilijoita. Haluaisin kehittää uusia artisteja myös. Ruodussa en taatusti päästä syvemmälle siihen.

5. Teettekö oman kiertueella lähiaikoina?
Olemme luultavasti tee todellista Tour kunnes seuraava albumi on juuri tullut ulos.

6. Mikä on henkilökohtainen Song For You levyllä, ja miksi?
Tämä on vaikeaa, koska en halua antaa ulos tietoja oman elämän. Sanotaan vain "It's Over" oli joka osui kotiin eniten.
7. Mikä on noloin asia, joka on koskaan tapahtunut sinulle kokouksessa fani tai on lavalla?
Viimeisin kiusallinen asia ei kauan sitten, kun olin lauloi hapen tyttö lavalla, seisovan hänen kuin minä, kun hän istui tuolilla. Viimeisinä mikrofoni vahingossa lähi häneen paita ja veti sen auki. Se oli siellä hyvä minuuttia ennen Katsoin alas ja huomasin sen. En usko, että kukaan nähnyt, mitä olin hetken nähdä. En edes ajatella, hän tietää, että olen nähnyt mitä olen nähnyt. En unohda voittamaan ja siirsi sen pois nopeasti. Mutta se kesti muutaman sekunnin hämmennyksen ennen kuin selvittäneet, että kukaan ei nähnyt mitään.Ainakin minun mielestäni kukaan nähnyt. Ehkä se on YouTube jonnekin.

8. Oletteko, Aaron ja Phil on sanottava, mitä käytät lavalla hoitaa? Absolutely. Ehdottomasti. Puhumme minun stylisti meidän ideoita ja sitten hän menee kauppoihin ja näyttelytilojen vetää joukko vaatteita meille kokeilla ja valita.

9. Mihin suuntaan aiot ottamiseen teidän seuraavalle levylle? The new tracks on Departure:Recharged antaa sinulle esikatselun, minne olen menossa. Se tulee olemaan etenemiseen.Haluan työskennellä joitakin samoja yhteistyössä kirjoittajien ja tuottajien mutta aion tehdä joitakin uusia ihmisiä.

10. Oletko koskaan ajatellut aloittaa oman vaatteet line?
En ole hoppu mihinkään, mutta lopulta haluan tehdä kalliimpiin vaatteet tuotemerkin.

11. Kun on sinun hajuste, "Wanted" tulossa ulos?
Olisi tulossa ulos jouluna '09. 12.

12. Koska sanoitte tapahtumat Haluatko ruokaa, mikä on sinun suosikki asia tehdä? . Olen eniten inspiroi kokki kun olen asianosainen. Koska jokainen haluaa yksinkertaisesti Comfort elintarvikkeet olen yleensä paljon iloa keitto hampurilaiset ja pihvit on grillata. Sitten voin lisätä uskomaton parmesaani-valkosipuli leipä, iso salaatti ja kaikkien onnellinen.

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Jesse Mac esiintyi Get Shooledessa 8.syyskuuta.


Block Party konsertoi 8 syyskuu kuuluu yli 400 Angeles-alueen julkisten koulujen oppilaat, vanhemmat, opettajat ja koulun viranomaisille sekä eri erikoisvieraiden ja kuuluisuuksia.

"Käsitykseni ja rakkaus musiikkiin alkoi musiikin luokan peruskoulun koulu ja se ruokki aikana monien vuosien akateeminen ura. Koulutettu on voimavara, joka saa opiskelijat ja yhteisöt osallistuvat koulutusohjelma, jotta opiskelijat voivat jatkossakin löytää intohimoja, kuten tein minäkin. Se on kunnia olla mukana tässä tapauksessa, että edelleen motivoida opiskelijoita selvittää, mitä he rakastavat", sanoi Jesse McCartney ..


Katso ala olevaan kuvaan niin klikkaa sivulle:
Voi toki kommentoida kuvia:)
Photobucket