lauantai 6. kesäkuuta 2009

Bostoni faneille:You Love Jesse McCartney?

Huomio Bostoni faneille!
Rakastat Jesse McCartney? Find out how you can meet him... Selvitä, miten voit tavata hänet ...
Siirry KISS 108fm for details!

Ok-Magazine Haastattelu

Katso haastattelut:

ON TOUR JOSTA Jesse


Ok Magazine kiinni kanssa Jesse kiertueella. Tänään, Kesäkuu 4 päivänä on Jesse ensimmäinen päivä New Kids on the Block.Tutustu kuvia ja haastattelun alla,päivitykset suoraan Jesse tarkistaa hänen twitter

Vaikka moni saattaa haaveilla siitä, että rock-tähden - matkustat maailman, ehkä siirtää roskakoriin hotellihuoneessa tai kaksi, kuulo tuhansia hurja cheers, tunne rakkautta - totuus on, farmari ole Cakewalk. Kysy Jesse McCartney, näyttelijä (hän oli toistuva rooli Kreikka), lauluntekijä ( "Bleeding Love") ja teini idoli, parhaillaan kiertueelle New Kids on the Block kautta heinäkuu 12.
Hyvä? "Parasta on voitava suorittaa edessä fanit ja katsella niitä kasvaa vuosien mittaan", Jesse kertoo OK-magazine.
Mutta sitten siellä on huono, että "jauhaa" ja kiertue, joka on sekä "yksitoikkoinen ja toistuvia", hän sanoo.
Pahinta on ottaa tehdä tarjouksia ja tehdä esiintymisiä on TV-kanavat.

"En ymmärrä, miten se on tehokas, mutta se voi olla kaamea ja raskasta", hän myöntää OK. "Saat kello 8 aamulla, siirry radioaseman kunnes 9 tai 10, laulaa, tehdä haastattelun tai tavata ja tervehtiä, voitte mennä Sound Check 1 ad tartu tilaisuutta ravintola, jos olet onnekas . Sitten voit saada valmis esitys klo 8 tai 9 ja nousta bussiin ja siirtyä seuraavaan kaupungin ... Jos se ei ollut, että tunti ja puoli suoriutuneen elää, minulla olisi luultavasti surkeasti. "

perjantai 5. kesäkuuta 2009

Jessen pesäpallon unelma


Pop star Jesse McCartney oli luovuttava hänen unelmansa tulossa baseballin pelaaja, joten hän voisi jatkaa musiikin uran.
22-vuotias, joka on erittäin menestyksekäs näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä, mutta hän myöntää, hän tulee koskaan luopumaan unelma yliviivaamalla suuri hitters tapahtunut merkittäviä liigoja.
McCarthy kertoo OK! magazine, -lehden "Minulla oli aika hyvä. Ehkä ei ole tarpeeksi hyvä mennä ammattilainen. Mutta se on yksi niistä, fantasia unia, että olen yöllä, että tähti syöttäjä."