lauantai 25. huhtikuuta 2009

JJJ haastatteli Jesseä.


Jesse McCartney lukee ote "The Very Busy Spider" by Eric Carle The Wonder Of Reading n Tutki-A-Story: A Celebration kirjoja pidetään ArcLight Elokuvateatterit Hollywoodissa sunnuntai-iltapäivänä (19. huhtikuuta).
JJJ hiljattain kiinni kanssa 22-vuotias muusikko ja chattasi noin musiikkia, hauska YouTube leikkeet ja mitä hän tekee pysyä terveenä.


JJJ: Kun alkaa uusi kappale, mitä alkavat - sanoitukset, instrumentointi, molemmat?
JM: Depends. Minulla on tapana kuin sointu etenemiseen tai jotain lähteä pois, jotta voin esittää melodia siellä. Mutta paljon kertaa sinun alkavat käsite - sanovan jotain, kaikki tietävät, mutta aivan eri tavalla ja sitten eräänlainen mennä sieltä.

Jjj: Miten päästä showbisnes?
JM:
Olen syntynyt täällä Manhattan ja asui Chelsea minun vanhemmat asunnon til Olin kuin 3. Sitten vanhempani siirretty ulos lähiöiden nostaa perheen.

JJJ: Onko sinulla sisaruksia?
JM: Lopulta äitini piipahti kaksi ulos. Minulla on sisar, joka on nyt 17 ja veli, joka on 12 nimeltä Tim. Äitini pääosin lopettaa työnsä ottamaan minut alas kaupunkiin jokapäiväisessä koulun jälkeen ajamaan tämän uran minun.

JJJ: Mikä sai haluat jatkaa musiikin uraansa?
JM : No, vanhempani olivat molemmat musiikillisesti taipuvainen. Molemmat soitti pianoa ja molemmat olivat laulaja / songwriters ja molemmat olivat eräänlainen teatterin addikteja. Äitini meni jokaisessa koulussa voit kuvitella - hän meni Julliard, hän lähti UCLA Berkley. Jotkut perheet olivat osaksi urheilu-, kaivos osaksi musiikkia. Olen aloittanut teatteri, on Broadway ja off-Broadway tekee joukko osoittaa, musicals pääasiassa. Sieltä se kaikki tavallaan alkoi.

JJJ: Mitkä välineet eivät soittaa?
JM :
Soitin pianoa kuin kolme tai neljä vuotta, kun olin nuorempi ja sitten lopettaa, mikä oli suuri virhe. Mutta se oli tarpeeksi, että voisin lukea ja kirjoittaa musiikkia. Oma leuat eivät ole, mutta voin lukea kaavioita ja voin kirjoittaa laulu. I pelleillä kanssa altto-saksofoni. Kun olin nuorempi, minulla ei olisi bragged siitä, mutta nyt se on mielestäni todella viileä väline. Mielestäni oli vuonna siellä missä mä soitin viulua, koska äitini pakotti minut. Se saa minut istua alas ja kirjoittaa laulu. Voin viulu noin annetun kitara vähän jos olen käytännössä. Minulla on hyvä muisti ja hyvä käsi-silmä koordinaatiota, jotta voin soittaa korvakuulolta. Voin siis istua alas ja viulu ympärille ja saada sitä. Plus Olen leikkii jotkut parhaat muusikot. Oma bändi on aivan ... se on niin suuri, että bändi heidän kaltaisiaan. Haaveiletko leikkii kaltaisia ihmisiä, tämä on vähän poika. Olemme aikeissa mennä kiertueella joulukuussa jotka olemme todella innoissaan. A bunch of R & B kissoille.

Jjj: Onko sinulla mitään rituaaleja, jotka olet ennen ulosmenoa suorittaa?
JM: Me teemme hieman värjötellä, teemme hieman rukous. Emme sanaakaan päivän tyyppi asia jossa riippumatta typerä asia oli sanonut aikaisemmin päivällä tai riippumatta siitä, että oli todella hauskaa, teemme sen sanan päivän. En tiedä, se on vain asia, joka meidän on. En ole kovin taikauskoinen kaveri, minulla ei ole mitään mantraa tai mitään, ennen kuin voin lähteä sinne. Haluan vain päästä pois, ja antaa adrenaliini haltuunottohetkellä.

Jjj: Mikä oli sana päivän teidän NFL Kiitospäivä suorituskykyyn?
JM: It was actually lions. JM: Se oli todella leijonat. But it didn’t really help. Mutta se ei oikeastaan auttaa. They got their [butts] handed to them by the Titans but it was a fun game. He saivat [Butts] luovutetaan niille asettamia Titans mutta se oli hauska peli. I had never performed at a NFL game before. En ollut koskaan suoritettu, joka NFL pelin ennen. It was pretty overwhelming. Se oli melko ylivoimainen. I was a little nervous to tell you the truth. Olin hieman hermostunut kertoa teille totuuden.

JJJ: Miten oli se, että kokemusta?
JM : Se oli hullu. Mielestäni ymmärtämään, että 40 miljoonaa ihmistä oli katselemasi televisio - vieressä Super Bowl - suurin jalkapallo-ottelua televisiosta, se on vähän unnerving ja voivat varmasti heittää sinulle vähän. En tajunnut joko siitä, että kun meillä ei, meillä oli kuin neljän tunnin harjoitus edeltävänä päivänä. En tajunnut, että se tulee olemaan 300 tanssijoita esiintyy kentällä, tanssia ja lauluja. Minulla ei ollut aavistustakaan, että oli tapahtumassa, mutta se oli aika cool. Se oli aivan tuotantoon.

Jjj: Mitä se oli, kuten farmari kanssa Jordin Sparks
JM: No, meillä oli suuria ystäviä. Jordin – that’s my girl. Jordin - Se on minun tyttö. She’s awesome. She's awesome. It was a great tour, we had just the best time. Se oli suuri kiertue, meillä oli vain parasta aikaa. She is so unaffected and just amazingly talented and the sweetest girl. Hän on niin ennallaan ja vain hämmästyttävän lahjakas ja sweetest tyttö. Her whole band and crew – her whole team is just real fun to work with. Hänen koko bändi ja miehistön - hänen koko joukkue on vain todella hauskaa tehdä töitä. I’d love to do it again, it was great. Haluaisin tehdä sen uudelleen, se oli mahtavaa.

Jjj: Onko sinulla koskaan työtä kappaletta hänen kanssaan?
JM :
Definitely. JM: Ehdottomasti. I talked to a couple weeks ago actually at an after-party and asked her about her new album. Puhuin pari viikkoa sitten oikeastaan vasta sen jälkeen, kun osapuolen ja pyysi hänelle hänen uusi albumi. Hän sanoo: "En tiedä. Haluatko olla osa sitä? "Sanoin," Kyllä. "Hän sanoi:" Hyvä on. I'll kertoa sinulle. "Joten näemme.

Jjj: Oletko kirjallisesti kappaleita uuden albumin?
JM :
Joo, olen ollut viimeisen kuukauden aikana pois eräänlainen istua studiossa ja pelleillä. Olen työpäivän oikeus nyt Toni Braxton uutta levyään, jonka on tulossa ulos ensi vuoden alussa. Mutta toinen suuri pop DIVA. Sen pitäisi olla hauskaa. Hän ei ole esittänyt mitään pois noin viisi vaille kuusi vuotta joten yrittää kirjoittaa joitakin juttuja, jotka ovat olennaisia.

Jjj: Mitä äänen kuten uudella albumilla?
JM :
Se on niin vaikea ajatella nyt. Olen edelleen polvi-syvällä Lähtö juuri nytEn tiedä, on vaikea sanoa. Ehkä se on enemmän rhythmic, ehkä enemmän R & B, se on minun on vaikea sanoa juuri nyt. En tiedä, mitä ajattelutapa tai head space I'll olevan vuoden kuluttua. Toistaiseksi se on ollut kaksi vuosina kukin tietue ja paljon on tapahtunut näiden kahden vuoden aikana, joka kerta. Se on minun on vaikea olla ratkaiseva juuri nyt.

Jjj: Miten juhlia teidän 21. syntymäpäivä?
JM :
Vegas. Se on sellainen klisee, mutta löytyy syystä me kaikki mennä Vegasiin 21. Se oli hauskaa. Meidän partied kuten rock-tähtiä ja teki hieman uhkapeli joka oli virhe, koska olen hirvittävä sitä.

JJJ: Olitko ylös-tai alaspäin?
JM :
Olin alas. Se oli arvoinen viihde luulisin. Mutta minä ja joukko ystäväni lensi alas ja olimme siellä viikonloppu, joka on paljon aikaa ja sitten lensi takaisin LA Se oli hyvää aikaa, se oli hieno tapa juhlistaa teidän 21. syntymäpäivää.

Jjj: Haluatko katsoa mitä syöt pitää terveellistä?
JM:
Olen eräänlainen ääripuolue. Se on joko kaikki tai ei mitään. Koko pizza tai ei pizza. I'll mennä pari kuukautta, jos en edes syödä mitään carbs kuten I'll pysymään terveellisen ruokavalion ja mene kuntosalilla ja I'll keskitytään oleskelevat muoto. Ja sitten on olemassa vain, kun olet kiertueella, se on vain mahdotonta. Olet ruokailutottumusten vain mennä array ja se tavallaan tulee rytmiä. Olet matkan linja-autolla, et syö roskaruoka. Et jää pois, voit mennä lentokentälle ja se on joko Burger Kind tai McDonald's. Se on eräänlainen kova.


Jjj: Oletteko hiihto tai lumilautailu tai molempia?
JM :
hiihtäjä, käytin kilpailla kun olin nuorempi. En ole koskaan siirtyä hallituksessa. Olen vain ollut niin paljon aikaa vuoristoseutujen ja olin aika hyvä, että sukset. En ole koskaan halunnut kuulua minun kohtaavat kolme päivää olen ollut hissejä. En ole koskaan antanut sitä. Olen aina ollut hiihtäjä. En Extreme Sports. Rakastan vesiurheilulle. I vesisuksi myös merkittävä keino. Joka kesä, isoäitini ja isäni puolella asuu Connecticut on järvi ja joka kesä we'd go Vesihiihto ja Wake-alukseen ja kaikille niille, hullu, äärimmäinen vesiurheilulle

Jjj: Oletko koskaan vahingoittanut itseäsi tai tuulen olevan sairaalaan ommelta?
JM :
Älä koskaan loukkaantunut itseäni. Knock on wood. Koputtaa puuta. Älä koskaan rikkonut luullisen tai mitään. Järvivettä ei ole koskaan hauskaa, jopa oma nenä. Mutta toistaiseksi ei ole rikkoutuneita luita.

JJJ: Mitkä ovat ne kolme sivustojen?
JM :
Top kolme paikkaa vierailen - Menen onto MySpace-sivu vain nähdä, mitä fanit tekevät melko usein. Ainakin pari kertaa viikossa vain nähdä mitä tapahtuu. Olen auttaa käynnissä, sillä löytyy paljon ylläpito kun on sivuston niin. Haluaisin olla pitkällään, jos sanoisin, että en mene päälle sivustosi silloin tällöin, mutta olet ollut blogging minusta jotka sanoitte joitakin mukavia asioita, ja kaikkien kuten - "Sinun täytyy mennä ja tarkistaa sen ulos. "Olen ollut siellä. Olen YouTuber, kuten non-stop. Pidän kaikki comedic YouTube-videoita. Olen jatkuvasti haku [ne].

Jjj: Mikä on yksi YouTube clip, että nautit?
JM :
JM: Seven Year Old varastaa Car. Oletko nähnyt, että yksi? Katsokaa sitä. Olen vakavasti, sinun täytyy nähdä tämä. It’s hysterical. Se on hysteerinen. Sinun pitäisi ottaa se sivustossasi. Jokaisella pitäisi nähdä se. Se on tavallaan surullista, mutta ... se on vanha, mutta se on aivan liian hauskaa. Tämä seitsemän vuoden vanha lapsi varastaa hänen Grandma's auto-ja kaatuu sen. On huvittavaa. He eivät edes tiedä, mitä tehdä, poliisit. Ne ovat aivan mykistynyt. Nämä ovat melko paljon [kolmen sivustoja lähden]. Se on minun on vaikea pysyä hyödyntämisen mitä tapahtuu jatkuvasti matkalla

Jjj: Miten pitää yhteyttä ystäviisi? Facebook, MySpace, Blackberry, iPhone?
JM:
Olen Blackberry kaveri. En ole koskaan siirtynyt että iPhone. Olen saamassa uuden [Blackberry]. Rohkeaa luulisin. Pidän todella uuden. Olen melko paljon puhelimesta paljon, paljon enemmän kuin minä sähköpostia tai Internetissä.

JJJ: Onko sinulla mitään suosikki lapsuuden muistoja?
JM:
Niin, kasvaa hyvin pieni kaupunki - Ardsley, New York - on yksi neliö mailin. Se oli aika noudattaen takaisin kaupunkiin. Valmistuin julkisen korkea koulun luokkaan 150 opiskelijaa. Mielestäni juuri haju tuoreiden, New York lentoliikenteen kuten lähiöissä ja pelaamalla baseball joka syksy. lopulta ollut minun lukion joukkue. Kaipaan kaikkia niitä muistoja, Kaipaan, että lapsi. Joka kerta, kun olen tullut kotiin, yritän ampua enintään takaisin jossa kasvoin saada annos. Palaan nyt hyvä ol 'päivää. Nyt elämme savusumu- saastuttamiksi Los Angeles.

Jjj: Mitä tehdä, kun rentoutua kotona LA?
JM : Minulla on paljon ystäviä. Paljon muusikko ystäviä, paljon kirjailija ystäviä. Jos emme ole studiossa, teemme jotain. Rakastan että se on rannalla. Aikana tähän aikaan vuodesta, niitä ei ole paljon tekemistä rannalla. Rakastan viihdyttää, rakastan kokata. Olen iso foodie, niin milloin joku tulee yli, olen yrittänyt saada heitä syömään.

JJJ: Mikä on sinun suosikki keittiö?
JM:
Ranskalainen keittiö. Kanssa Ranskalainen keittiö, sinun pitää olla poliittisesti korrekti. Rakastan ankka. Rakastan cocovan. Olen aivan kuten se, että ne [Ranskan] syödä kaikkea. Se on yksi vanhimmista ruokakulttuurit, se on todella jalostettu. He käyttävät kaiken. Jos he aikovat kokki eläin, he aikovat käyttää kaikkia sen osan, joka minusta on siistiä. Se on ehdottomasti yksi lihottamista aterioita myös.

JJJ: Onko totuus huhuja sinusta ja Danielle Panabaker?
JM:
JM: Niin. Hän ja minä olemme todella hyviä ystäviä ja perhe ystävien. Olen tuntenut Kay, hänen nuorempi sisko, ikuisesti - alkaen Summerland. Meillä oli vain yhden yön, hän meni noin puolueen tai jotain - ja GQ ja minä kirjaimellisesti ei edes suunnittelu käynnissä, että yö. Sain työhuoneesta ulos ja ajoi tuolla tavata häntä juoman. Hän on hyvä ystäväni.

JJJ: Kaikki tytöt te roikkua mukana ovat vain ystäviä. Kun olet menossa saada itsellesi tyttöystävä?
JM :
Aivan. Mitään ei koskaan toteutunut. Olen aina ollut matkoilla; työpäivän niin paljon, että on vaikea olla vakaa suhde juuri nyt. Minä vain yritän olla monia ystäviä kuin pystyn.

torstai 23. huhtikuuta 2009

Jesse on kunnia AT THE ASCAP AWARDS


Jesse McCartney ja OneRepublic n Ryan Tedder oli kunnia kanssa Song of the Year Award on 26th Annual ASCAP Pop Music Award kuin Laulunkirjoittajille ja Leona Lewis "2008 lyötäviksi," Bleeding Love ". McCartneyn suoritetaan" Leavin ' "- hänen albumi Lähtö liikaa.McCartneyn toteaa, "Ne on tunnustettu ASCAP on suuri kunnia kuin lauluntekijä, ja olen hyvin kiitollinen tästä palkinnosta. Onnistuminen tämä biisi ei olisi ollut mahdollista ilman Leona n tainnutusta laulu ja hämmästyttävä lähestymistapa".
Onnea Heille!