lauantai 28. maaliskuuta 2009

Eilisen tapahtumisesta

Valvosin n.kahteen puolenyön ja jutelin Jessen kanssa sanoin hänelle "Hei!" ja Jesse vastasi "Hei". Minun tietokoneni teki vähän tempuili mutta huomasin live videon jossa on Jesse ruudusaan ja Jesse-fanit kiejoitivat tosi paljon ja jotkut Jonas Brothers-fanit laitoivat esim. JBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJBJB. monelta meni hermot siinä koko ajan tuli Jonas Brothersia ja nettisivuja. iltapäivä huomasin kaksi suomalasta chatissä ja olin yllätynyt tosi paljon.

Live video by Ustream

tiistai 24. maaliskuuta 2009

Ilmoitus!

Terve!
Haluaisin ilmoittaa teille kaikille että Kids Top 20-listalla on Jesse McCartney: It's Over-video niin sitä voi mennä äänestämään. KCA lähestyy 5 päivää enään voi äänestää jos haluat että Jesse voittaa niin äänestä äkkiä!
Jos haluat Jesse McCartney jutun/julisteen Demiin,Miss Mixiin,Suosikiin ja Fani-lehteen niin lähetelkää sinne paluteta jos on mieli pistää kunnon toiveen kaverin tai porukan kanssa.
Jesse McCartney-Lehdetä ei ole viellä tietoa mutta mä voi kysyä jos tämä toimiin toiveet ja tietysti annan palauteta Sanoma Magazinelle jos he tekisi.


sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Jesse McCartney Visits Morning Mashup

- Jesse McCartney äskettäin vieraili Sirius XM: n Huomenta Mashup. Hän chattailee noin uudelleen release hänen albumi, hänen asiakkaiden pisteen "Kreikan", hänen rakkauselämä (myös huhuja Hayden Panettiere) ja paljon muuta.

Jesse Kattavat John Mayer

- Jesse McCartney vieraili 96,7 Kiss FM Studios Austin, TX maaliskuuta 17th.
Katsokaa pois hänen kattaa suorituskykyä John Mayer laulua "Stop This Train." Mitä ajattelet? (Pistetilanne: JMcCartneyPromotion)

Jesse McCartney Osumia Up Austin

- Jesse McCartney suoritetaan noin 50 onnekkaita faneja on Gibson Showroom in Austin, TX tiistaina. Jesse chattasi noin uransa ja sitten suoritetaan muutaman kappaleita joukkoomme:
"Minulla oli todella lyhyt asunut poika bändi kun olin 13-vuotias - kuten kahdeksan, yhdeksän vuotta sitten", hän sanoi.
McCartneyn sanoo hän pystyi selviytymään poika bändin imagoon ja pitää uransa menossa. Hän kertoo, musiikki oli hänen vertaan jo hyvin varhaisessa iässä.

"Yksi ensimmäisistä kirjaa I vetäytyi oli Elvis Presley, ja hän oli kuin tämä todella sielukas valkoinen kaveri, ja olin kuin" aion tehdä sitä, "hän sanoi.
McCartneyn kertoessaan hän tykkää laulaa, koska se on ilmaisumuodon ilman rajoja.
"Japanissa, esimerkiksi En puhu mitään Japania - se on todella vaikea kieli - mutta se on kuin silloin, kun saat lavalla ja he laulavat yhdessä, on, että yksi mahdollisuus, että meidän on kytkeä toistensa kanssa. En todellakaan nauti siitä, että enemmän kuin mitään muuta ", hän sanoi.

Jesse on suoriutuneen on Rodeo Austin tänään, ja hän on näkymästä Live With Regis ja Kelly viikolla huhtikuussa 6-9, kuten Miley Cyrus: April 6-9, "Live" päänsä alas etelään vierailla kaunis kaupunki New Orleans. Joining Regis ja Kelly on Crescent City on teini tunne Miley Cyrus ja maa star Billy Ray Cyrus, yhdessä New Orleans omien maailmankuulu kokki Emeril Lagasse. Myös näkymästä on kaksi New Orleans "urheilun supertähtiä, Reggie Bush, Heisman Trophy voittaja ja käynnissä takaisin New Orleans Saints ja NBA standout Chris Paul, että New Orleans Hornets. Näyttelijä Harry Hamlin tulee pysähtyä, laulaja / näyttelijä Jesse McCartney tekee aiheesta "Live"-vaiheessa, ja Regis ja Kelly suhtautuvat myönteisesti toiseen "American Idol" finaaliin.