sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Jesse Mac koko Feature Fani Klubi on Avattu!

Olemme virallisesti käynnisti uusia ja parannettuja Jesse McCartney Fan Club kaikki ominaisuudet luvannut. Kiitos kärsivällisyydestäsi ja tukea! Sen lisäksi, jotka saavat suuren merch paketti ja saada mahdollisuutta voittaa Meet & tervehtii kanssa Jesse, jäsenet voivat nyt:


  • Luo koko profiili ja kommentoida uutisia, videoita, kuvia ja tapahtumia

  • Vuorovaikutuksessa muiden jäsenten tietoon ihailijakerho ja jäsenten vain viestitaulu

  • Saada yksinoikeus videoita ja kuvia Jesse


Hyviä uutisia nykyisiä jäseniä! Kaikki jäsenyydet luotu ennen tänä päivänä jatketaan suorittaa yhden vuoden tänään, niin kaikki maksettu jäsenillä on täysi vuosi tutustua uusiin ihailijakerho ominaisuuksia.

Biography

Jesse Abraham Arthur McCartney joka on syntynyt 9.huhtikuuta 1987, hänen vanhempansa ovat Scot ja Ginger McCartney. Häneltä tuli myöhemmin kaksi nuorempia sisarusta Lea Joyce McCartney ja Timothy (Timmy) Glover Mark McCartney.Jesse asui Ardsley,eli New Yorkissa,jossa hän osallistui julkiseen koulujärjestelmään ja hän valmistui Ardsley High Schoolissa 22.kesäkuuta 2005.
Jesse ymmärtää, että hänen rakkautensa laulaen ja näyttelemisen tekemästä yhteisöjen edessä. Jossa hän näyttelyt Oliver (1994), The King and I (1995-1997), Christmas Carol (1998) ja  Broadway (2002).Samaan aikaan hän oli myös osana ryhmä laulajina Sugar Beatsissä. Vuonna 1998 Jesse sai osan Adam Chandler Jr-roolin All My Children tv-sarjaan jonka mukaan hän oli ohjelmassa vuonna 1998-2001.

Jesse haki koelauluihin poikabändiin, jonka valitiin 500 joukosta niin bändistä tuli Dream Street viiden nuorten bändi,jonka allekirjoitivat Edel Entertainment levy-sopimuksen.Heidän ensimmäinen albuminsa julkaistiin 10.heinäkuu 2001. Mutta yhtye kesti toukokuun 1999-2002 elokuuhun saakka. Levy myi kultaa, mutta vuonna 2002 he riittelivät tottajien kanssa jonka pistivät oikeusjuttun asiastaan. Jesse haluaisi jatkaa laulamistaan koska hän päätti lähteä soolouralle.
Sugar Beatsin tuottajat Sherry Kondor ja Bonnie Gallanter yhdessä Andrew Gold ja Ginger McCartney alkoi sitten JumpAhead Productionsissa ja alloitivat allekirjoitamaan häntä.
Jesse teki Ep jmac jonka sisälsi kappaleitaan "Beautiful Soul","Don't You" ja"Why Don't You Kiss Her." EP julkaistiin 22,heinäkuuta 2003.Hän kiersi jonki aikaa yhtyeen kanssa, jossa oli mukana: Dillion Konder(kitara),Pete Chema (Basso), Katie Spencer (koskettisoittaja ja tautalaulaja), Sharisse Francisco ja Karina LaGravinesse (molemmat taustalaulajina). Kiertueen jälkeen hän aloitti tekemään koko albumiaan,joka julkaistiin 28,syyskuuta 2004 jonka levyn nimeltään tuli Beutiful Soul.Hänen laulunsa "Beautiful Soul" oli hitti. Albumi myi platinaa 24, helmikuuta 2005. Häneltä on nyt kaksi sinleä tullut ulos eli "Beautiful Soul",joka tuli ulos 14, helmikuuta 2005 ja "She's No You",joka tuli ulos 07, kesäkuuta 2005.Hän oli koe tv-ohjelmassa "Summerland (2004) ja sain osan siihen sarjaan "Bradin Westerly"-rooliin.

-imdb.com