lauantai 17. tammikuuta 2009

Crown Me!


Jesse McCartney pysäkit chatata ystävien kuin hän uloskäyntien Crown Bar West Hollywood keskiviikkona yö (tammikuussa 14).


21-vuotias "Leavin" laulaja donned-puna-ruudullinen huivi, hänen musta nahka-takki ja mustat Niken tennarit vihreällä nauhoja.


Jesse käynnistää oman hajusteen ensi vuonna nimeltään "Wanted". Tuoksua yhdistyy jasmiini, nousi kukassa, bergamotin ja jäähdytetyt omena ja se on esitettävä selkeästi repiä pudota-muotoinen pullo.

torstai 15. tammikuuta 2009

Jesse McCartney foorumi voi muuttua


Älkää ihmetelkö kauheasti että foorumin phpBB2 menossa phpBB3 tyyliin. Mutta nimi pysyy samana kokonaan ja minä muokkailen kategorioita ja foorumeita, luulen että uusi logo tietysti muuttuu ja tausta väri jos joku haluaa kysyä minulta niin vastaillen kyselyyn?

Rakain Terveisin: JM

Jos sulla on omia Foorumi Logo niin lähetä se linkki meille!

maanantai 12. tammikuuta 2009

Artikeli OK-Magazinesta.

Toiseksi tässä on Amerikkalaisen OK-lehden haastattelu Jessestä.
Pieni tiivistelmä haastattelusta:

Jesse kertoo ettei kaipaa takaisin aikaisemman poikabändin Dream Streetin pariin, vaan se oli hänelle enemmänkin vain pohja ja oppimisvaihe omalle soolouralle. Hän myös mainitsee mitä Alvin & pikkuoravat roolin tekeminen hänelle merkitsi. Uravalinnastaan Jesse avautuu hieman ja kertoo toisen vaihtoehdon mahdollisesti olleen baseball pelaajan ura, sillä Jesse on aina ollut kiinnostunut urheilusta. Jesse neuvoo myös miten selvitä erosta; kirjoita laulu.

Lue se kokonaisuudessaan täällä - Ja jos tarvitset apua suomennokseen, autan mielelläni && apua saa myös tästä käännöskoneesta.

Kiitos Jesse McCartney Fani Blogi