lauantai 23. elokuuta 2008

FanClub

Jesse's on uusi sivusto, ja hänen fanclub on avoinna.


Liity nyt vain $ 25 eli euroissa "16,88 euroa" (+ S & H) ja vastaanottaa 1-vuosi fan club membership that includes: jäsenyys, joka sisältää:

* Pääsy yksinoikeudella sisältöä kuten videoita, valokuvia ja Jesse's blog
* Meet & tervehtimään mahdollisuuksia Jesse aikana hänen nykyinen Yhdysvaltain kiertue
* Luo oma Jesse McCartney profiili-sivulla ja lataa oma puhallin kuvia
* Mahdollisuus kommentoida fan club sisältöä, kuten uutisia, kuvia, ja blogit
* Ennakkomyynti lippujärjestelmien mahdollisuuksia
* Ja paljon muuta!
Plus tämän yksinoikeuden merchandise-paketti:
* Tervetuloa kirjeen Jesse
* Jäsenyys kortti
* Henkilökohtainen muistikirja päiväkirja
* 8x10 juliste
* Tilapäinen tatuointi

Huomaa: The Official Jesse McCartney Fan Club on tällä hetkellä ennalta käynnistää tilassa, mikä tarkoittaa sitä, että jäsenillä on pääsy sivuston ostaa lippuja ja ilmoittautua tilaisuuteen on valittu: Meet & Greets vain **. Kello sinun 1-year-jäsenyys ei ole virallisesti alkaa vasta sivuston täysin käynnistää.

Jesse Tekemän Plaza annetu nyt elokuun 29.

Tule katsomaan Jesse suoriutua Plaza annetun Tänään Näytä perjantaina, August 29 at 7:00 AM ET. Fans and visitors are encouraged to join us on the plaza for the LIVE performances. Tuulettimet ja vierailijat ovat kannustetaan liittymään meihin Plaza-live-esityksistä. . Katselukulma on "ensin tullutta palvellaan ensin"-periaatteella ulkopuolella Today's Window-maailma Studio, located at 49th Street and Rockefeller Plaza New York City. Me odotamme teitä siellä! . Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

perjantai 22. elokuuta 2008

JesseMcCartneyFinland.blogspot.com

Ylläpittäjän esittely joka tehnyt tämän sivun & tietoa:

Täällä ylläpittäjänä on jessemccartney "nickin nimeltään" sen takana on 3-4 vuotta Jesse fani.Minä tokin auttan selvittämään missä mennään ja tehnyt foorumeita faneille.Olen peruskoulustani ollut 3 vuotta Tukioppilaana ja tiedän mistä on kyse jos joku kiusaa nettissä niin voi kirjoittaa mulle surullisia asioita.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tuli mieleeni että, tehkää kotisivulle yläreunnalle kuvan Jessestä minkä tahansa kuvia "uusia ja vanhoja" minä olen poissa koko viikkon kun olen Turussa,en kerkii tehdä uutta kuvia sivuun. Voi lähetää vieraskirjaan tai foorumiin niin minä tiedän sitten paremmin kirjoittakaa otsikoksi "Kotisivuun Kuvia Jessestä"...

Jesse tekemässä uutta videota?


Vaatimustensa tueksi tehdä jotain ® Celebrity Charity Auction, käy joukko Jesse McCartney's New Music Video. Hurry up ja laitat tarjous! The auction ends on Aug 21, 2008 12:00 PM EDT. The huutokauppa päättyy Aug 21, 2008 12:00 PM EDT. Napsauttamalla saat lisätietoja.

Video nimeltää :It's Over"Täytyy odottaa lisätietoja.

sunnuntai 17. elokuuta 2008

Keith elokuvan ensiesitys Las Vegasissa!

Syyskuun 13, 2008 at Madalay Bay's maailma tunnettu ulkoilu paikka rannalla, Jesse suorittaa konsertti tähtitaivaan alla hyödyttävän Lili Claire perusta. Välittömästi sen jälkeen, konsertti, Jesse elokuva Keith on sen Maailman ensi-ilta.
"Toivon, että voitte tulla Vegas tätä mahtavaa tapahtumaa. Lippuja konsertin ja maailma Premier avulla on tarkoitus auttaa tukemaan Lili Claire säätiö, joka hyödyttää lasten kanssa harvinaisten sairauksien ja tutkimuksen tukea ja parantaa niitä. "
Elokuvan myspace sivu:
http://www.myspace.com/keithmovie

Jesse McCartney löytää kaikki mitä tarvitset on rakkaus kirjoittamaan colossal hit


Jesse McCartney ei liity muita McCartney, mutta sinulla ei voitu syyttää ajattelua hän on sukua Sir Paul. Tämä johtuu siitä, Jesse McCartney on co-kirjailija, yksi suurimmista kappaleita planeetan "Bleeding Love," Leona Lewis. Ei paha, että 21-vuotias tunnettu lähinnä on teini-ikäisten heartthrob, osoittaa, kuten "Summerland", "All My Children" ja "Hannah Montana". "Et koskaan tiedä, mitä tulee olemaan valtava ja mitä ei tule koskaan kuullut", sanoi McCartney, jotka ovat yhteistyössä otsikko yksi elokuu 11 osoittavat, milloin Abravanel Hall kanssa "American Idol" voittaja Jordin Sparks.


McCartney kirjoitti laulun toisen kuuma lauluntekijä, Ryan Tedder, jotka rintamilla OneRepublic. Tedder on pitkä historia penning laulua muita esiintyjiä, ennen kuin hänen oma bändi osuma se iso "anteeksi" - parhaillaan suorittaa David Archuleta aiheesta "American Idols LIVE Tour" - ja "Stop ja Stare."

Se oli ensimmäinen biisi, pari kirjoitti yhdessä aikana istuntoa kirjallisesti McCartney's album. Ensimmäinen legendaarinen musiikin industy exec Clive Davis kuullut, niin Simon Cowell, vaikutusvaltaisen "American Idol" tuomari, siirtyy se varrella hänen mentee, nuori brittiläinen laulaja Leona Lewis. "Ajattelimme, Leona oli hyvä valinta", McCartney aliarvioitu. McCartney ei laulaa laulun hänen uusimman albumin,"Departure," mutta se sisältyy joka bonusbiisi kansainvälisiä painoksia albumin.

Tämä on ensimmäinen co-headlining kiertueella McCartney, jotka puhkesivat musiikillisesti hänen R & B-flavored pop hit "Beautiful Soul" vuonna 2004. Hän sanoi, hän on innoissaan kiertueelle Sparks, jotka ei ainoastaan voittanut "American Idol", mutta on tullut vakiintunut pop-laulaja viime aikoina hits like "Tattoo" ja "No Air".

"Hän on uskomaton esiintyjä," McCartney sanoi. "Hän tietää, kuinka viihdyttää joukosta." Vaikka musiikki on ottanut etuistuimella, McCartney vielä toimii, ja juuri allekirjoittanut paljon reprise ääni Theodore-elokuvan "Alvin ja Alvin ja pikkuoravat 2." Hän sanoi näkymisen "Hannah Montana" sai hänet uusia faneja. "Näen 4-vuotiaista hyppää pois heidän auton istuinten [nyt]", hän sanoi.

kiusallinen hetki Jesse


Kaikki kiusallisia hetkiä? “Muistan tämän yhdellä kertaa olin kävelemään ulos onstage", hän kertoo minulle. “Esirippu avautuu, I go out onstage ja… no mikrofonin kateeni. Olen aina kävellä pois mikrofonin oman käden! I go out onstage ja raidan alkaen ja olen, kuten "Minulla ei ole mikrofonia." Minulla oli Run to the side of the vaiheessa ja saada mikrofonin. Olin jättänyt sen in the bathroom. Se oli yksi niistä idiotic hetkiä, kun olet välilyönnit. Se on yksi niistä hetkistä, kun olet esimerkiksi "missä ovat minun aurinkolasit?" Ja he istuvat top of your head. It was pretty funny. Se oli aika huvittavaa. Minä lopetin, kuten "ahhh" ja minä juoksin takaisin pois, kuten "AGH." Se oli outo. "
- Ok-lehti