perjantai 8. elokuuta 2008

Jesse McCartney's Finland Promotional Team


Moikka kaikki!

Jesse McCartney Finland on kehittänyt Jesse McCartney's Finland Promotional Team-Myspace,tämä tuli yllätyksenä tietoon jos joku ei tiedä sitä.Jesse McCartney's Finland Promotional Team on yhteityössä foorumin kanssa eli http://jessemacfinland.forumsclub.com/ joka on Jesse McCartney Finland kanssa työskentelee mutta se on varman päälle.
JMFPT on Moderaattori foorumissa ja valvojana on Jesse McCartney Finland.
McCartney Perhe Foorumi on tehty varsinkin McCartney Jesse,Lea,Ginger,Scot ja Timmyn.
Muistakaa Jesse McCartney-foorumi täyttää Vuotta jos ei osallistu kisaa,niin foorumi poistuu ja valvoja on todella pettynyt kaikille jäsenille!Valvoja haluaa joku voisi tulla Moderaattoriksi foorumiin?

Laulaja McCartney on noin AZ yhteydet menevät hänen

Jesse McCartney olisi pitänyt vähän ongelma myydä pois Jobing.com Arena, Glendale perjantaina.
Riippumatta siitä, että "teatterin tyyliin" set-up-show, joka vastaa noin 5000 paikkoja saatavilla, kun kaikki on sanottu ja tehty, entisen Dream Street laulaja on muutamia asioita menevän hänelle Arizonassa.

● McCartney on matkailuyhdistyksen kanssa Jordin Sparks ja Sparks on Glendale tyttö. Hänellä on ollut useita merkittäviä tuloksia hänen debyyttialbumi, mukaan lukien "Tattoo" ja hänen Chris Brown duetto, "No Air".

● "Leavin ',' McCartneyn ensimmäinen yhtenäinen pois hänen kolmasosaa solo album," Lähtö "on palautuvaksi ympäri Billboard kaavioita ja oli Nro 10, Hot 100 kuten lehdistön aika. "Bleeding Love" Leona Lewis ditty että McCartneyn co-kirjoitti kanssa Ryan Tedder, OneRepublic, oli nro 9.

● McCartney on saanut lisättyä vauhtia Arizona osoitteesta tehopakkaus Tiskijukat Johnjay Van Es ja Rich Berra. The 21-vuotias on tehnyt useita esiintymisiä niiden aamulla osoittavat, joka väliöparivuosilehdet arkisin, KRQ (93.7-FM) Tucson. McCartneyn etikettiin jopa lensi kaksi ulos Los Angeles niin Berra voisi liittyä McCartney, akustisen version "Leavin '." Tämä erityisesti versio on saatavilla vain rajoitetun ajan, iTunes, Amazon ja yli 100 muuta digitaalista latauksia sivustoja alkaa keskiyöllä elokuu 26, mukaan näytä edustajaa. Aineellisten menee hyödyttää näytä's "Christmas Wish" hyväntekeväisyyttä.
Lisäksi kaikki edut, McCartney on edelleen riittävän varhaisessa vaiheessa hänen urallaan, että hän nauttii Touring. "Kun sinun mennä paikkoihin olet koskaan ollut ja ihmiset laulavat musiikkikappaleet, se on sellainen ylivoimainen", sanoi innokas McCartneyn puhelimen haastattelu hänen Los Angeles kotiin.
Caliente puhui nuori laulajatar myöhään viime kuussa.

Mitkä ovat ajatuksesi Jordin Sparks?
"Olen suuri fani. Hän on yksi niistä harvoista Idols, että tuli pois, jotka osoittavat, että on todella hämmästyttäviä kyljykset ja hyvä henki noin häntä. Voin ymmärtää, miksi hän on loistava fan base ja miksi hän muodostaa yhteyden väkijoukon . Hänellä on helppo liittyä, ja hän on juuri tällainen makea henkilö. Tapasin hänet kolme viikkoa sitten Floridassa, kun sain selville, että olimme menossa on touring. "
Voit laulaa, mutta olet myös viettänyt vuosia toimivat. Which do you enjoy more? Mitä pidätte nauttia enemmän?
"En mene edestakaisin riippuen siitä, mitä päivä te kysytte minulta. Minulle musiikki on ehdottomasti otettava etuistuimella. Olen työskennellyt niin kovasti ja niin kauan tämän albumin, tämän kolmannen soolo-levy. Esitän kaikki pelimerkit Tässä ostoskoriin nyt. Tämän jälkeen yksi, I suunnitelma tehdä paljon enemmän elokuva. minusta tuntuu, kuten minulla on paljon enemmän tarjottavaa, että edessä. "
Oliko sinulla koskaan ajatella "Leavin '" kääntynee Monster osuma se on tullut?
"Kukaan ei tiedä koskaan. Olemme tavallaan toivoimme. Olimme toivoneet se olisi hyvä. Kun olen kuullut, minulla oli ne uudelleen, lähetä se minulle ilman demo laulaja, koska laulaja oli tappaminen se minulle. Mutta jonnekin sinne, voisin kuulla se oli melodinen ja tarttuva ja hauska.
"Tapa, jolla voit kuulla se, se tavallaan on tapa sitominen vanhaan Jesse tämän uuden äänen. Se on kaunis siltauksista, että kuilu tyyppi tuntuu se. On kuitenkin rentoja, hyvin äänekkään raskas, mutta se varmasti on että kaupunkien rhythmic tuntuu, että olemme todellakin siirtymässä kohti. "
Tietenkin, Johnjay ja Rich luultavasti auttoi hieman täällä Arizona. Niillä on akustinen versio biisistä kaiken aikaa.
"Me lensi Rich, LA tulee kirjata, että minun kanssani, niin olen varma, että hän on hieman cocky. Hän haluaa pelata omaa hilloa."
Monet arvostelijat ovat esittäneet tämä on enemmän aikuisen lähtöä edellistä albumia. Olitko huolissaan menettää fanit vanhan Jesse?
"Olet aina hermostunut tehdä kirjaa, koska haluat varmistaa, että sinulla on kaikki oikeus kappaleita. Ettette te ole pakotettuja viimeistely kirjaa, ennen kuin olet valmis. Minulla ei ollut lainkaan huolissaan siitä, mihin suuntaan olin menossa suuntaan, koska Tunsin, että se oli rehellinen. Haluat minua, puhallin on ymmärrettävä, sydämen, jos sinulla on epärehellinen ja jos on jotain epämiellyttävää.
"Minusta siellä oli noin sokki-arvo nuorempien joukosta. Mutta fania jotka ovat kasvaneet jopa minulle on hieman helpotusta joitakin niistä, kuten" Wow. Hän meni sinne. " He ovat olleet uskomattoman kannustava.
"Se oli sopiva ennätys. Kirjoitin sitä, että 21-vuotias, ja niinhän se on. Olen todella tyytyväinen siihen."

torstai 7. elokuuta 2008

Miley isä, Jesse: Pysy poissa tyttäreni!


Billy Ray Cyrus on yksi kova suojaava papa hänen superstar jälkeläisistä, Miley. Siksi hän antoi perä-komento on 15-vuotias: n pitkäaikainen ihastus, Jesse McCartney - eivät päivämäärä tyttäreni! "There's been vakavia flirttailu niiden välillä jonkin aikaa, mutta Billy Ray ei anna heille päivämäärä," kertoo Cyrus perhe sisäpiirikaupoista .......
The mahdolliset couple ensimmäinen napsautetaan, kun Jesse soitti itse Miley's hit show, Hannah Montana, kaksi vuotta sitten. Tähdet ovat onnistuneet pysymään lähellä siitä lähtien, vaikka Billy Ray: n paheksunnan. "He-puhelimen toisilleen kaiken aikaa, ja ne tekstin toisiaan", sanoo ystävä. The Duon suosikki topic? Heidän oma-palo-rakkautta! ""He kertovat toisilleen kuinka hullu ne ovat toisiaan", sanoo PAL. "Ja miten turhauttavaa se on, että ne pidetään erillään!"
-Muistatko jossain vaiheessa haastatelussa Jesse haluaa seurustella Miley Cyrusin kanssa? "Haluan ottaa Miley päivämääränä. "

keskiviikko 6. elokuuta 2008

Tässä on Teen Choice Awards 2008 tunnelmaa-Jesse McCartneey on palkkinnon jakaja mukavan neidin kanssa.Olisi mukavaa nähdä se Teen Choice Awards 2008,mitä olette mietä tästä asiasta?

Jesse McCartney ja Lea McCartney kävi TCA:ssa ja Lealla on todella hieno silkkihame ja musta vyö sopii tosi hyvin. Se on hienoo näkeee pikkusiskon tai pikkuveljen jossain gaalassa mukana...

Katso lisää: http://www.teenchoiceawards.com

Katso Jessen Featu red Pepsi Smash Performace


Jesse McCartney on täynnä kesällä sizzle hänen uusi single "Leavin". Check out hänen Pepsi Smash varustellun suorituskykyä klikkaamalla tästä. Tai katso täältä jos haluat kopioida omaan sivuun videon=)

"En ole Deittailemassa O'Day"


Tässä on mitä Jesse on sanottavaa O'Day tässä viime artikkeli.

Pop star Jesse Mccartney on nauroi pois raporteista hän dating Danity Kane star Aubrey O'Day, vaatien niiden romanssi muodostui yöllä ulos ystävien kanssa. Molemmat laulajat olivat laikullinen, ja noin yhdessä New Yorkissa - mutta McCartney paljastaa ne olivat vain jättää jonkin osapuolen kanssa pals. Hän sanoo, "Menimme ulos yhden yön. Omat koko bändi ja kaikki ystäväni, jos siellä. Hänen ystävänsä olivat siellä. "Näimme, että yksi yö, mutta se ei koskaan todella oli mitään."

Jesse on radio haastattelussa

Katso mitä tapahtuu,saa nähdä mitä 7-vuotias tyttö haluaa?

sunnuntai 3. elokuuta 2008

Hanki taustakuva

Taustakuva on ilmainen joka voit mennä kirjoitamaan oman puhelinnumeron osoiteseen:http://www.myxer.com/wallpaper:562143/ muistakaa laitaa +358 eteeen.Minäkin hankin sen heti sain tietää asiasta.Hyvä taustakuva Jesse McCartneysta vai mitä olette mieltä?

Tuli mieleeni siitä Jesse McCartney Fan Clubista että muistakaa maksaa se fan club jos tiedät,jos et maksa omasta pankkikortista niin et pääse sinne clubiin. Clubin hinta maksaa 25$ (16,05 €).

Saa maksaa pankkissa tai postilla jos haluat, täytyykö vaihtaa dollariksi toi eurot? Mutta saa nähdä kuinka käy.


More from Bongo at Myxer