lauantai 2. elokuuta 2008

Jesse McCartney Fani Club on palannut


Juuri niin fanit!Kuulit oikein,sieltä voit liityä jäseneksi ja tapailla iki oikean Jessen sieltä.Kiitos paljon Myspace JMF tästä uutisista olemme yhteydessä toisiimme.
Rekisteröi heti niin pääset alkuun!En tiedä mahtaako JMF mukana toisaalta no saa nähdä.

keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Haluan ottaa Miley päivämääränä.

Ottavat on kerrottu, että 15-vuotias Hannah Montana star on valtava ihastunut häneen, McCartney sanoi, että hän ottaa hänet päivämääränä lopulta, mutta vain kerran hän on tarpeeksi vanha.Hän on kyettävä ajamaan ennen kuin puhumme, että" 21-vuotias kertoi E! But if she were to ask him out? Mutta jos hän pyytää häntä ulos? "I'd say, 'Sure, let's do this.'" "En halua sanoa," Sure, nyt tehdä tämän. " Katso leikkeen alle nähdä, mitä muuta Jesse oli sanottavaa hänen kerta-co-star.


Lea vihaa Jessen kuorsausta

Tämä ei tullut tietooni että Jesse häiritsee pikkusiskoa kun kuorsaa liikaa, mutta Jesse ei tiedä mitä pikku sisko tekee hänelle niin katso video.

tiistai 29. heinäkuuta 2008

Jesse McCartney-ylläpitäjä tervehtii teitä!


Moikka kaikki!

Olen Jesse McCartney-ylläpitäjä jonka olen tehnyt teille kotisivuja ja foorumeitä,kiitos todella paljon jotka ovat osallistuneet foorumeihin nyt on 9 jäsentä foorumissa.Olen tehnyt Facebookiin Jesse McCartney Finland ja Ryhmän kanssa,nyt on siellä kauheasti Jesse McCartney-faneja pakko myöntää:)

Olen ylläpitäjänä Jesse McCartney Finland Myspace-sivulla siellä olen aina kommentelemassa ja lähetän viestejä kaikkille,ei mitää hätää voi suomalaiset fanit lähetää viestejä Jesse tietoaan.Postilaatikkoa voi kirjoittaa jos sulla on salaista tietoa ja kysymyksiä;) Minä toki vastaan kyselyyn rehellisesti,jos tulee paljon kyselyitä??