lauantai 19. heinäkuuta 2008

Äänestäkää Jesseä!


Muistakaa äänestää Jesse McCartney!

Jesse McCartney tarvii äänestäjiä sen tarpeeksi.Muistakaa rekisteröidä MTVllä niin voit äänestää Jesseä niin monta kertaa päivässä=) Jesse n todella tyytyväinen faneileen jos äänestät ihanaa Jesseä..


perjantai 18. heinäkuuta 2008

Haluatko joku Uutisvainuksi Foorumiin vai ei!Nyt on sellainen asia olen tehnyt paljon töitä sen edestä foorumissa.Jos joku ei halua osallistua Kilpailuun niin ei voi osallistua syntäreihin ja olen tosi paholaan tästä asiasta jotka eivät käy keskustelussa=( Mulla on niin vaikea hakea jessesta juttuja siksi en jaksa suomentaa juttuja niin monta kuin henki lähtee,minun on mieli sulkea foorumi kokonaan jos ei osallistu kilpailuun tai jonkin muuhun... Tai joku on innokas haluaa toiseksi valvojaksi sen voi lähetää yksityisviestin foorumissa?

20.lokakuussa on syntärit kun Jesse McCartney foorumi täytää 1-vuotta, lähetelkää mulla toivotuksi foorumiin tai vieraskirjaan :

  • Mitä sinä haluat Foorumiin?
  • Mitä haluat parantaa?
  • Mikä kuva voisit laitaa Foorum-logoon?

Jotain silleen voi kirjoittaa niin minä totteudan teidän toiveen=)

Hyvää kesän jatkoa teille!

Jesse McCartney kesä 2008


Tämät kuvat ihan mainioita kuvia,mitä Jesse on puuhailut kesällä :)

Johan on Jesse vietää todella hyvin kavereiden kanssa.Hmm..Onko Jessen Vanhemmat kesää viettelemässä?Voit mennä katsomassa kuvia ja on todellakin Jesse on tosi villi ja mutta hauska mies.
Katso ja niin näet:

Jesse Gives JMPT A Shout Out!

We wanted to take the chance to Thank Jesse, Hollywood Records, & Jesse's Management supporting JMPT and providing us with the opportunity to start & maintain JMPT throughout the past year! We also want to thank all of you guys because we wouldn't have been able to help Jesse come this far without you! Congrats and thank you all once again!-Jen & Kris
We wanted to take the chance to Thank Jesse, Hollywood Records, & Jesse's Management supporting JMPT and providing us with the opportunity to start & maintain JMPT throughout the past year! We also want to thank all of you guys because we wouldn't have been able to help Jesse come this far without you! Congrats and thank you all once again!

-Jen & Kris
No voi mennä kuuntelemaan Jesse kiitää teiltä:)
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=317011027&blogID=415709926

keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Jesse McCartney Finland on MyspaceOlen itse rakentanut Jesse McCartney Finland jossa suomalaiset tai ulkomaiset käyvät kirjoitelemassa mulle:) No tästä tulee hyvä meininki mun osaltani....Siellä on blogi juttuja jossa voi käydä keskusteluihin mikä vain?


-Olen kutsunut Jesse Mccartney ystäväksi mutta ei ole sanonut mitään tästä asiasta "huh" se on todella ihme?Olen Jesse McCartney peräässä missä on oikeastaan kyse jos haluat kysyy multa lisää niin tule kysymään niin mä voi vastata rehellisiä kyselyyn jos tulee pikku ongelmia Jesse-suhteiden kanssa.Olen tietenkin Foorumeissa ja täälläkin olen jossain vaiheessa kirjoittamassa Blogiaan Jessestä jos on uutta???

Jos minäkin saisin Jesse McCartney haastateluille jos hänelle kelpaa fanien kyselyy voin kysyä jokulta jos Jesse suostuu... Vastakaa minun kyselyy "Avaa tietosi" siellä on luvassa palkinto ja foorumissa on Uutisvainujen etsintä sitä voi kaikki osallistua jos sinua valitaan Jessen toimittajaksi niitä voi olla kaksi toimittajaa:)

Myspace:

http://myspace.com/mccartneyjesse

Footumi:

http://www.foorumi.info/jessemccartney1/

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Haastattelu ja Jessellä on asiaa sulle

Jesse ei haastattelussa hänen uusi albumi,

hänen laulu My Baby, Leavin ', ja äänen Alvin ja Alvin ja pikkuoravat! Klikkaa tästä nähdäksesi se!Jesse Kirjoitaa Myspace:Jesse-MyFoxLA!
Jesse McCartney on iskeydy maantie Jordin Sparks on kiertueen nimeltään "Jesse & Jordin Live". Ja hän on uusi CD, nimeltään "Lähtö", jossa hän puhuu, Steve, Dorothy, ja Jillian. Check out yksinoikeus haastattelu tästä

maanantai 14. heinäkuuta 2008

Uutisvainua tarvitaan foorumiin!


Jesse McCartney1 hakee nyt muutamaa aktiivista uutisten päivittäjää pian valmistuvalle, foorumin uudistuvalla pää/etusivulle. Uutisia päivitetään pääasiallisesti näyttelijöistä ja heidän kuulumisistaan Siskoni on noidan loppumisen jälkeen. Myös etusivun näyttelijätiedot ovat puutteelliset ja kaipaavat pikaista parannusta.
Odotamme hakijoilta vähintään 15 vuoden ikää (sinun tulee olla täyttänyt 15 vuotta, ei riitä, että täytät esimerkiksi tämän vuoden joulukuussa) ja aktiivista sitoutumista hommaan. Jokainen innokas, ikäkriteerin täyttäjä voi lähettää vapaamuotoisen “hakemuksen” minulle (Jesse McCartney) yksityisviestinä.
Viestissä tulee ilmetä ikäsi, innostuksesi, sitoutumiskykysi (kuinka usein olet esimerkiksi tietokoneella ja paljonko voisit “uhrata” päivityksille aikaa) ja mahdolliset aiemmat kokemukset foorumeista ja päivityksestä.
Ylläpito valitsee hakemuksen lähettäneistä mielestään luotettavimmat ja sitoutumiskyvykkäimmät. Uutispäivittäjät saavat mahdollisesti tittelin “uutissvainu” tms. muttei ylläpito-oikeuksia keskustelufoorumille. Tälle keskustelufoorumille luodaan myös oma, suljettu keskustelualue uutispäivittäjille, jonne tulee ajallaan tärkeimmät ohjeet ja neuvot. Olisi myös plussaa, jos jokainen uutispäivittäjäksi tahtova kykenee käyttämään IRCiä (ei siis netin kuvagallerioita), jonka kautta hoidettaisiin reaaliaikainen keskustelu.
Nyt vain kaikki innokkaat hakemusta laittamaan. Hakuaika päättyimistä ei tiedetä, jolloin kaikkien halukkaiden hakemusten tulee olla Jesse McCartney yksityisviestikansiossa. Laittakaa yksityisviestinne otsikoksi “Hakemus uutispäivittäjäksi” jottei se sekaannu muuhun tulevaan postiin. Kaikki kysymykset joko tähän topiciin tai yksityisviestillä Jesse McCartneylle.
http://www.foorumi.info/jessemccartney1/
P.S. Lokakuussa Jesse McCartney-Foorumi täytää vuosia lokakuussa!

Älä missaa Jesse McCartney & Jordin Sparks kiertueella yhdessä!Älä missaa mahdollisuutta nähdä Jesse McCartney & Jordin Sparks kaikki yhden yön osana "Jesse & JORDIN LIVE" Concert Event!
Alla on kiertueen päivämäärät - voit ostaa lippuja JesseMcCartney.com
-----
Elokuu-05 Sacramento, CA Sacramento yhteisön Center Theatre
Elokuu-07 Los Angeles, CA Orpheum Theater
Elokuu-08 Glendale, AZ Jobing.com Arena
Elokuu-09 San Diego, CA Humphrey's Konsertit By the Bay
Elokuu-11 Salt Lake City, UT Abravanel Hall
Elokuu-13 Denver, CO Ellie Calukins Opera House
Elokuu-15 Minneapolis, MN Valtion Theater
Elokuu-17 Detroit, MI Royal Oak Music Theatre
Elokuu-19 New York, NY NOKIA Teatteri - Times Square
Elokuu-20 Boston, MA TBD
Elokuu-22 Atlantic City, NJ The Ballroom klo Boardwalk Hall
Elokuu-23 Sewell, NJ Commerce Bank Arts Centre
Elokuu-24 Pittsburgh, PA The Benedum Center for Performing Arts
Elokuu-27 Toronto, ON Sound Academy
Elokuu-29 Washington, DC, DAR perustuslaki Hall
Elokuu-30 Greensboro, Pohjois-Carolina War Memorial Auditorium

AXM-lehti haastattelu Jesselle jo suomenkielisenäAXM: Olet varmasti sukupuolen symboli. Ja nyt sinulla on meille pojat jahtaavat, kun olet niin hyvin…

Jesse: Hey man! Mitä enemmän merrier! . Te tiedätte jesse-fanit. Te tiedätte, se ei ole väliä, mitä seksuaalisuus on.

[Let's puhua] Voitko kommentoida alaston valokuva kiistaa?

Haluan kommentoida sitä. Luulen, että ihmiset ovat pähkinät. En löydä mitään kuvia hyökkäävää Vanity Fair Luulin, he olivat taiteellisia, jos mitään. Se sucks mies. Kaikkea Miley oli niin sensationalized. Olen todellakin sitä mieltä, hänen te tiedätte.

Oletko Justin Timberlake fani?

Valtava! Rakastan Justin Ihailen hänen työstään, rakastan hänen kappaleita. Mielestäni he'sa suuri muusikko ja viihdyttäjä… hän on vain muiden valkoinen poika Tiedän, että tekevät r'n'b musiikkia.

Olet tähdellä kanssa Zac Efron jo aiemmin. Oletko kahdelle kaverilleen?

Kyllä. En ole puhunut hänen kanssaan jonkin aikaa. Ainoa asia, voin sanoa Zac Efron on, että hän on todella yksi niistä ihmisille, että teitä ei voi auttaa, mutta rakkaus Hän on vain niin määrättyä-takaisin, melkein liian määrättyä-back. Hän on vain niin nonchalant about everything…

Hän näyttää melko keskittynyt meille!

Ai niin hän on todella keskittynyt, mutta hän sai tämän "-- Riippumatta "sellaista asennetta, joka on suuri, tällainen kaoottinen maailma. Hän on super-lahjakkaita ja todella nöyrä.

C'mon siellä on joitakin välinen kilpailu sinua…

Ei mitään. Hän on yksi niitä tyyppejä, jotka haluat juuri hänelle you know? Ei ole huono luun hänen elin.

Your elokuva-uransa on toistaiseksi ollut paljon nuorempaa yleisöä. Haluatko tehdä enemmän vakavia toimivat roolit?

Varmasti. Mielestäni tämän jälkeen albumi, olen gonna kestää vähän aikaa jatkaa, että yhä enemmän ja enemmän. Olen aina ollut tehdä enemmän dramaattinen, tummempi elokuvan rooleihin. Toivottavasti I'll on enemmän aikaa.

Haluatko olla gay character? .

Et tiedä näyttelijä on näyttelijä ja näyttelijä mielestäni pitäisi pystyä tehostamaan ja olla minkäänlaista roolia, onko homo, suora, mitä tahansa. It's All About tulossa joku muu, että's what I love noin toimii.

Onko toinen mies näyttelijä haluaisit toimia? .

Varmasti. Olin rakkauden tehdä jotain Edward Norton tai Phillip Seymour Hoffman. . Oma ihanteellinen rooli on olla eräänlainen kuten, Fucked-up druggy, kuten Leonardo DiCaprio, New Yorkin kadut.

Going back to the gay kysymys - jos sinulla on ollut saada Brokeback Mountain tyyli co-star, jotka se olisi? Somebody your age?! Joku Ikäsi?!

MMMM… jos minun täytyi olla yhteen-star my age (taukoja jonkin aikaa)… ehkä Emile Hirsch? He'sa todella hyvä näyttelijä. . Ja ehkä Shia LaBeouf.

Mukava! Onko miesten sinulle jopa, että muodin maailma?

Pidän Marc Jacobs, olen sitä mieltä, että kaikki hänen kamaa tuntuu sopivan minulle kaiken aikaa. Rakastan hänen puvut ja kaikki, että hän tuo esiin

Entä David Beckham?

Yeah. Beckham’sa stud man. Beckham'sa opisk mies.