sunnuntai 17. elokuuta 2008

Jesse McCartney löytää kaikki mitä tarvitset on rakkaus kirjoittamaan colossal hit


Jesse McCartney ei liity muita McCartney, mutta sinulla ei voitu syyttää ajattelua hän on sukua Sir Paul. Tämä johtuu siitä, Jesse McCartney on co-kirjailija, yksi suurimmista kappaleita planeetan "Bleeding Love," Leona Lewis. Ei paha, että 21-vuotias tunnettu lähinnä on teini-ikäisten heartthrob, osoittaa, kuten "Summerland", "All My Children" ja "Hannah Montana". "Et koskaan tiedä, mitä tulee olemaan valtava ja mitä ei tule koskaan kuullut", sanoi McCartney, jotka ovat yhteistyössä otsikko yksi elokuu 11 osoittavat, milloin Abravanel Hall kanssa "American Idol" voittaja Jordin Sparks.


McCartney kirjoitti laulun toisen kuuma lauluntekijä, Ryan Tedder, jotka rintamilla OneRepublic. Tedder on pitkä historia penning laulua muita esiintyjiä, ennen kuin hänen oma bändi osuma se iso "anteeksi" - parhaillaan suorittaa David Archuleta aiheesta "American Idols LIVE Tour" - ja "Stop ja Stare."

Se oli ensimmäinen biisi, pari kirjoitti yhdessä aikana istuntoa kirjallisesti McCartney's album. Ensimmäinen legendaarinen musiikin industy exec Clive Davis kuullut, niin Simon Cowell, vaikutusvaltaisen "American Idol" tuomari, siirtyy se varrella hänen mentee, nuori brittiläinen laulaja Leona Lewis. "Ajattelimme, Leona oli hyvä valinta", McCartney aliarvioitu. McCartney ei laulaa laulun hänen uusimman albumin,"Departure," mutta se sisältyy joka bonusbiisi kansainvälisiä painoksia albumin.

Tämä on ensimmäinen co-headlining kiertueella McCartney, jotka puhkesivat musiikillisesti hänen R & B-flavored pop hit "Beautiful Soul" vuonna 2004. Hän sanoi, hän on innoissaan kiertueelle Sparks, jotka ei ainoastaan voittanut "American Idol", mutta on tullut vakiintunut pop-laulaja viime aikoina hits like "Tattoo" ja "No Air".

"Hän on uskomaton esiintyjä," McCartney sanoi. "Hän tietää, kuinka viihdyttää joukosta." Vaikka musiikki on ottanut etuistuimella, McCartney vielä toimii, ja juuri allekirjoittanut paljon reprise ääni Theodore-elokuvan "Alvin ja Alvin ja pikkuoravat 2." Hän sanoi näkymisen "Hannah Montana" sai hänet uusia faneja. "Näen 4-vuotiaista hyppää pois heidän auton istuinten [nyt]", hän sanoi.

Ei kommentteja: