perjantai 11. heinäkuuta 2008

Jessen Parhaat



Onko Jesse McCartney tarjonnut sykähdyttävimmät hetket levyllä vai tv- ruudussa ja valkokankaalla?
Läpimurto

Rooli saippuaooppera All My Childrenissa teki Jessestä tähden 11- vuotiaana. Jesse näytteli sarjassa kovan kohtalon kokevaa Adam Chandlen junioria kolme vuotta.
Jesse napattiin poikabändi Dream Street viiden tuhannen hakijan joukosta. Popryhmän ensimmäinen levy oli menestys, mutta ryhmä hajosi kesken kiertueen muutaman vuoden kuluttua. - Dream Street oli hyvä ponnahduslauta musiikkiuralleni, Jesse on kommentoinut myöhemmin.
Liikuttavin
Nenäliinat esiin! Jesse versiot tuoreella Departure- levyllään Leona Lewisin biisin Bleeding Love, joka hän on kirjoittanut yhdessä OneRepublicin Rya Tedderin kanssa.
Jessen roolihahmo Bradin on tv- sarja Summerlandin paha poika. Sekoilun taakse piiloutuu kuitenkin suloinen, vanhempiensa menetyksestä hämmentynyt poika.

Komea vai Hauska
Vaaleat surffikutrit hulmusivat, kun söpösti hymyilevä jesse ilmestyi ensi kerran tv- ruutuihin. Viime aikoina hän on antanut äänensä useille hauskoille animaatiohahmoille. Hortonissa Jesse on rämäpäinen otus JoJo, Alvin ja pikkuoravat - elokuvassa hän hauskuuttaa Theodorena - Parasta animaatiossa näyttelemisessä on, ettö ei tarvitse käyttää aikaa pukeutumiseen ja meikkiin, mies veistelee YouTubessa nähtävillä olevassa haastattelussa.
Uusi levy esittelee söpöistä pojasta aikuisemmaksi hurmuriksi kasvaneen Jessen. Tyylikkään ilmeen takaavan tumma, lyhyt tukka ja puku. - Olen jo ihan kotoani tässä tyylissä, mutta faneilla on ollut vaikeuksia tunnistaa minut. Olin vähän aikaa olla ihan rauhassa. Sitä ei olekaan tapahtunut pitkään aikaan. Jesse kertoo Teenmusic.Comissa.

Ei kommentteja: