maanantai 14. heinäkuuta 2008

AXM-lehti haastattelu Jesselle jo suomenkielisenä



AXM: Olet varmasti sukupuolen symboli. Ja nyt sinulla on meille pojat jahtaavat, kun olet niin hyvin…

Jesse: Hey man! Mitä enemmän merrier! . Te tiedätte jesse-fanit. Te tiedätte, se ei ole väliä, mitä seksuaalisuus on.

[Let's puhua] Voitko kommentoida alaston valokuva kiistaa?

Haluan kommentoida sitä. Luulen, että ihmiset ovat pähkinät. En löydä mitään kuvia hyökkäävää Vanity Fair Luulin, he olivat taiteellisia, jos mitään. Se sucks mies. Kaikkea Miley oli niin sensationalized. Olen todellakin sitä mieltä, hänen te tiedätte.

Oletko Justin Timberlake fani?

Valtava! Rakastan Justin Ihailen hänen työstään, rakastan hänen kappaleita. Mielestäni he'sa suuri muusikko ja viihdyttäjä… hän on vain muiden valkoinen poika Tiedän, että tekevät r'n'b musiikkia.

Olet tähdellä kanssa Zac Efron jo aiemmin. Oletko kahdelle kaverilleen?

Kyllä. En ole puhunut hänen kanssaan jonkin aikaa. Ainoa asia, voin sanoa Zac Efron on, että hän on todella yksi niistä ihmisille, että teitä ei voi auttaa, mutta rakkaus Hän on vain niin määrättyä-takaisin, melkein liian määrättyä-back. Hän on vain niin nonchalant about everything…

Hän näyttää melko keskittynyt meille!

Ai niin hän on todella keskittynyt, mutta hän sai tämän "-- Riippumatta "sellaista asennetta, joka on suuri, tällainen kaoottinen maailma. Hän on super-lahjakkaita ja todella nöyrä.

C'mon siellä on joitakin välinen kilpailu sinua…

Ei mitään. Hän on yksi niitä tyyppejä, jotka haluat juuri hänelle you know? Ei ole huono luun hänen elin.

Your elokuva-uransa on toistaiseksi ollut paljon nuorempaa yleisöä. Haluatko tehdä enemmän vakavia toimivat roolit?

Varmasti. Mielestäni tämän jälkeen albumi, olen gonna kestää vähän aikaa jatkaa, että yhä enemmän ja enemmän. Olen aina ollut tehdä enemmän dramaattinen, tummempi elokuvan rooleihin. Toivottavasti I'll on enemmän aikaa.

Haluatko olla gay character? .

Et tiedä näyttelijä on näyttelijä ja näyttelijä mielestäni pitäisi pystyä tehostamaan ja olla minkäänlaista roolia, onko homo, suora, mitä tahansa. It's All About tulossa joku muu, että's what I love noin toimii.

Onko toinen mies näyttelijä haluaisit toimia? .

Varmasti. Olin rakkauden tehdä jotain Edward Norton tai Phillip Seymour Hoffman. . Oma ihanteellinen rooli on olla eräänlainen kuten, Fucked-up druggy, kuten Leonardo DiCaprio, New Yorkin kadut.

Going back to the gay kysymys - jos sinulla on ollut saada Brokeback Mountain tyyli co-star, jotka se olisi? Somebody your age?! Joku Ikäsi?!

MMMM… jos minun täytyi olla yhteen-star my age (taukoja jonkin aikaa)… ehkä Emile Hirsch? He'sa todella hyvä näyttelijä. . Ja ehkä Shia LaBeouf.

Mukava! Onko miesten sinulle jopa, että muodin maailma?

Pidän Marc Jacobs, olen sitä mieltä, että kaikki hänen kamaa tuntuu sopivan minulle kaiken aikaa. Rakastan hänen puvut ja kaikki, että hän tuo esiin

Entä David Beckham?

Yeah. Beckham’sa stud man. Beckham'sa opisk mies.

Ei kommentteja: